Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zoner Photo studio 12 Hromadné přejmenování f

Od: fantomas007* odpovědí: 5 změna:

Poradil by někdo celý postup jak hormadně přejmenovat v Zoner Photo Studio 12 všechny fotky ve složce tak, aby každá fotka měla název např. Pepa1.jpg, Pepa2.jpg atd. Nedaří se mi nastavit správně řetězec . Všem předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono to umí i jiný souborový manažery, jistě to umí třeba Gimp, Photoshop, možná Picasa, ale dotaz zněl na Zoner, že?

Mám sice Zoner 13, ale je to snad stejný. Důležitá je šipka v kroužku, tu rozklikni a vyber úplně dole Počitadlo. Pak nastav v pravým dolním rohu samotný počitadlo. Začátek a krok nech na 1, číslice nastav podle počtu fotek ve složce, když jich je více než deset dej 2, když více než sto dej 3. Pak už jen Aplikovat na vše a malou chvilku počkat.

Zoner Photo studio 12 Hromadné přejmenování f
fantomas007*
hodnocení

super! tohle je přesně odpověď, kterou jsem potřebovala. Díky moc. :)

mysak123*
hodnocení

1x

v total commanderu - CTRL+M , vše šlape jak má, jednoduché, intuitivní.

Nic lepšího než Total Commander jsem neviděl.

petula00*
hodnocení

0x

V XnView u to jde úplně perfektně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]