Nejste přihlášen/a.
Po připojení projektoru přes HDMI vstup/výstup automaticky dojde k zmizení audio signálu na výstupu PC. Repro v projektoru nestačí chtěl bych přes výstup audio na PC připojit aktivní repro soustavu kterou běžně používám pro zvuk PC.Je možné nějak nastavit v PC nuceně aby na audio výstupu signál zůstal? Nebo existuje jiné řešení? Audio výstup na PC je sluchátkový malý jack.Monitor žádný výstup nemá pouze vstupy.
doplněno 22.02.12 15:30: dnes jsem měl tu prezentaci a bohužel ten postup který mi poradil dzordz Tj. selhal. jakmile připojím nějaké zařízení přes HDMI sice jsou v tom seznamu i interní repro mého PC i zdířka 3.5 jack pro sluchátka ale možnost zvolit je jako výchozí zůstane zešedlá a nelze je zvolit jako zařízení pro přehrávání ani jako výchozí a pořád to hraje jen přes repro v projektoru. Nevíte tedy jak nebo co s tím udělat?
Klik pravým na ikonu hlasitosti u hodin, Zařízení pro přehrávání, přepnout zpátky na reproduktory jako výchozí zařízení.
ahoj Dzordz dnes jsem měl tu prezentaci a bohužel ten tvuj postup selhal. jakmile připojím nějaké zařízení přes HDMI sice jsou v tom seznamu i interní repro mého PC i zdířka 3.5 jack pro sluchátka ale možnost zvolit je jako výchozí zůstane zešedlá a nelze je zvolit jako zařízení pro přehrávání ani jako výchozí a pořád to hraje jen přes repro v projektoru. Nevíš co s tím jak to udělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.