Ale obraz je roztáhnutý normálně do rohů? Pokud jo tak na ploše pravé tlačítko, vlastnosti, nastavení a tam dát to původní rozlišení...pokud se jedná o LCD monitor tak se nastavuje základní (nativní) rozlišení
edina*
Neni obraz roztahnutý do rohu,právě že se i obraz stanul.Není to lcd.
No to se stane např když změní obnovovací frekvenci, to je taky tam nastavení ale upřesnit a monitor a nebo to zmenšila funkcí v monitoru. Pokud to zůstalo i po restartu pc tak pak bych to roztáhnul normálně tlačítkama na monitoru, ale rozhodně se to nestalo samo od sebe
mám tušení, že došlo ke změne rozlišení. To se mi stávalo po restaru na starých Win98. Nastavte rozlišení na 1024x768 nebo 800x600 a urcite v tom poznate to, nac jste zvykle
edina*
Je to win 98 tak to skusíme a pak písnu.Zatím díky.
edina*
Díky moc za radu dali jsme to dohromady bylo to rozlišení.Já to ještě moc s počítačema neumím.Edina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.