Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se mi přihlásit na facebook

Od: evik95 odpovědí: 4 změna:

Už dva dny se mi nejde přihlásit na facebook. Když se přihlásím, tak to vypadá, že se stránka načítá, ale přitom se nic neděje - je tam jenom prázdná bílá stránka, a takhle to je klidně i hodinu, a pak už to radši vypnu. V jiných prohlížečích mi to dělá to samé. Přitom všechny ostatní internetové stránky mi normálně fungují. Nevím, co s tím je. Poradíte mi někdo prosím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Zkusil bych pročistit comp CCleanrem.Nechte ho v ,,továrním ,,nastavení.Možná to pomůže a když ne,dostanete tu určitě jiné rady..

slunecnice.cz/...

Jestli nepomůže ten CCleaner, tak zkus přihlásit se přes tyhle stránky cs-cz.f2.proxymic/... Mělo by to obejít blokaci facebooku, jestli tě něco blokuje.

doplněno 19.02.12 16:38:

Připadně pak ještě Obnovení systému před den kdy to přestalo fungovat.

hodnocení

0x

Že by to bylo někde blokovaný? Možný by to bylo. Ovšem vůbec nejlepší je FB nepoužívat a budeš mít polovinu problémů s kompem.

evik95
hodnocení

dějuju za rady!:) už to zase začalo fungovat!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]