Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zniceni zaznamu na HDD

Od: lindaf* odpovědí: 5 změna:

Dobry den...chtela bych se zeptat.. mam na ntb filmy a tak...no a kdyz je budu hodne casto prehravat nemuze se ten zaznam na HDD znicit tak ze uz to pak pehravat nepujde? dekuju za kazdou odpoved...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Všechno se dá zničit, ale určitě ne častým přehráváním, co se týká pevného disku.

Co mu vadí, jsou prudké pohyby, vibrace a nárazy (za chodu disku)

hodnocení

2x

Prehravanim rozhodne ne, ale dobre veci o ktere nechci prijit si rozhodne zalahuju treba na externi HD!

hop®
hodnocení

2x

Nene, nemusíte mít strach! HDD je vůči čtení zapsaných dat naprosto odolné, vadí mu spíš mechanické vlivy. jak už bylo napsáno!

Fatálku, není každý tak "chytrý" jako Ty, v některých záležitostech se ptáš Ty sám, také se Ti snažíme pomoci a poradit, ne se vysmívat, OKI? ;)

já to beru. jáv ím že nejsem nic extra, ale zasmát se snad můžu ne? V dnešní době už podle mě není moc situací kdy by se mohl člověk doopravdy zasmát.

hodnocení

0x

tak tohle mě dostalo *haha**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]