Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dell na soucastky

Od: wydra® odpovědí: 10 změna:

Poradite mi nekdo, kde maji neco jako notebooky na soucastky?

Mam Dell T9400 odpadly mi zespoda takove malinke gumicky, ktere zabranuji klouzani notebooku po plose. Ovsem Dell je samozrejme samotne neproda. Syn ma podobny problem, ze stejne rady tohoto Dellu ztratil stredovy "ballpoint".

Diky za event radu, platim oznacenim "dobra odpoved" :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

No,já nevím,jestli to bude dobrá rada ale když by se to nepovedlo nějak,,vyrobit,, tak třeba na Aukru se prodávají mašinky na náhradní díly.Chce to kouknout...:)Určitě přijde lepší rada...

hodnocení

Kazda je dobra , nekdy i ta, ktera dobra nevypada :)

Hloupe je, ze na Aukru nelze zadat, co shanim.

A pochybuju, ze bude nekdo prodavat gumicky na psodni desku .

Vyrobit ano, ale to az to posledni. Ballpad stredovy uz vubec ne.

hodnocení

Na Aukru nic :( Jen nejaky zdroj ... budu se divat.

Ale ja myslim, ze snad musi existovat nejaky obchod s nahradnima dilama?

hodnocení

Zda se, ze jsem tam nasla ten ballpad. Takze jsem rada zhodnotila odpoved jako "dobrou" :) Dama drzi slovo!

lui*
hodnocení

2x

Samolepící nožičky mají v GM elektronic. Snad něco najdete, co se Vám bude hodit.

takydellar
hodnocení

0x

Upadle nozky u notebooku vedou ke klouzani NTB po stole, k prehrivani apod. - reseni existuje v OBI : poptejte se po samolepicich nozkach. Existuji mensi (ty dat dopredu) a vetsi ( ty dat dozadu). Bohuzel nemam fotak, abych Vam to vyblejsk - ale drzi! :)

hodnocení

Blejskat netreba, pusa mi jede dost, upadle dve mam, vezmu sebou. Spis by me zajimalo, kde v OBI prodavaji samolepici nozicky? :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Daly by se použít samolepící gumové podložky, např. Lídl je mívá dost často v akci. Co se týká jiných drobných náhradních dílů, obešel bych dostupné servisy v okolí a to by bylo, abych něco nevyžebral.

mkat*
hodnocení

0x

Ked nezoženiete samolepiace nožičky ,tak by mohla pomôct aj samolepiaca tesniaca paska do okna,dveri atd.Su rôznaj hrubky,vystrihnete si svoj rozmer a zalepite.Zvyšok si odložite a mate aj na buduce,alebo pre znamych.

hodnocení

Z odpovedi jsem si neco vybrala, dekuji jeste jednou vsem, pomohli jste mi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]