Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AutoHide IP - je to skutečně anonymní?

Od: anonymitychecker odpovědí: 6 změna:

používám program AutoHide IP na anonymitu, ovšem když jsem zavítal na nějaký z internetových anonymity checkerů, tak mi to málem vyrazilo dech, sice mi to našlo mou fake IP, ovšem odhalilo to i mou veřejnou IP, nevíte co udělat, aby to mou veřejnou IP nenašlo, popřípadě znáte jinou službu na 100% anonymitu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Úplné anonymity na internetu se snad nedočkáte. Navíc s přicházejícím protokolem IPv6, to bude ještě horší - bude to ve stylu "velký bratr tě sleduje".

cd
hodnocení

a co by jste mi doporučil, (nikdy to nebude 100%) na co největší anonymitu?

emergency
hodnocení

0x
..program invisible browsing..

dzordz*
hodnocení

0x

Tor je na tom velmi dobře. Kdyby někdo jó chtěl, tak sice zjistí (větší) oblast, ve které se nacházíte, ale to je všechno. Když bude vedle a poblíž větší množství dalších uživatelů, tak už toho zjistěj míň a míň. A používá se snad i pro nějaký armádní a podobný nasazení, tak by to mělo být celkem ok.

hodnocení

0x
Velmi dobrý pro anonymní prohlížení a instant messaging je open source Tor, ale na nějaké přenášení většího množství dat zapomeňte.
Popis jak to funguje v češtině:
cs.wikipedia.org/...
Homepage projektu Tor:
torproject.org/...
doplněno 18.02.12 15:21: Teď jsem si všiml, že už o něm napsal uživatel "dzordz"

ahasver4*
hodnocení

0x

I když tu už dva rádci přede mnou mluvili o TORu,něco přidám.Používal jsem ho ale cena za něj je příšerné zpomalení PC.Takže jsem ho zavrhl.Ať se,,Velký bratr,,zalkne!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]