Nejste přihlášen/a.
dobry den nikdy jsem to nezazil ale nemuzu se kouknout do dokumentu nebo ani na skype a na neaky ikony kliknu na ne a neotevre se to ale normalne mi de internet a hry nevyte co by s tim mohlo bejt?
Výme, máš to rozbitý. Co kdybys to zkusil líp popsat. Co to udělá, když klikneš pravým tlačítkem myši? Co restart?
nemuzu se dostat na skype,dokumenty,pocitac ani na google chrom vzdicky mi ikona ulitne nekam do prava a pak kdyz na to kliknu tak na spatek. mam windows 7..kdyz na to kliknu pravim tlacitkem tak to ukaze pruzkumnik windows,odepnout program z hlavniho panelu,yavrit vsechna okna ale divny je ze mi de prehravac icq hry a navic mam norton antivirus a nic nemam zadnej problem ukazuje to zabezpeceno..
Jak ze strany, jak odlítne? Zmáčkněte Start (kulatej čudl vlevo dole s vlaječkou/oknem) a do řádku začněte psát Chrome nebo Skype, dyžtak šipkou nahoru dolů vyberte ten správný a zmáčkněte enter. Co to udělá?
Stejně tak když tímhle způsobem spustíte Průzkumník Windows, nebo použijete zkratku win (mezi levým ctrl a alt) + E. Co tohle udělá?
objevi se mi to v kolonce jako mam internet hodiny datum atd.. a potom na to normalne kliknu a jde mi to na pravou stranu pric nevim jak to mam rict..nevim co to vubec je..
Takže se program spustí, objeví se dole v liště, ale není vidět. Když na něj kliknete jednou, tak se minimalizuje, kliknete podruhé a okno programu se vrátí, ale ne na plochu, nýbrž doprava, mimo obraz?
Když kliknete pravým na plochu a vyberete Rozlišení obrazovky, nemáte povoleno rozšíření na další monitor, který teď ale není připojen?
Tohle nemá cenu zachraňovat, udělal bych zálohu a čisotu instalaci, kterou bych svěřil solidnímu servisu, aby to nedopadlo špatně. Předpokládám, že na bedně máte nalapený COA štítek s licenčním klíčem. Pokud ne nalepit nebo klíč alespoň někam napsat. Pokud ho neznáte, tak si stáhněte utilitku Produkey. Pokud nemáte legální Windows, tak zlegalizovat (koupením originální licence) nebo nainstalovat jednu z Linuxových distribucí, která je zdarma (Lubuntu, Mandirva, Xubuntu...)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.