Nejste přihlášen/a.
Nevíte když si založim server bukkit a zapnu ho tak mi to píše Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
Pokračujte stisknutím libovolné klávesy... co stim?
očividně jsi udělal chybu v .bat souboru. Zadal jsi špatnou cestu k javě. Zkontroluj to
@ECHO OFF
SET BINDIR=% dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%Javajre6injava.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar
PAUSE
No tak jednoduše.. umazat echo off, aby bylo vidět, co to dělá. Přidat vlastní echo zprávy + pause hned za nima, aby se to dalo krokovat.
Echo ted pojede cd /d
pause
cd /d..
A uvidíte, kde je chyba. Ne že bych o minecraft serveru něco věděl, ale ještě před Fatalwirovou odpovědí mě jako první napadlo, že nemá k něčemu přístup a že by se moh spouštět jako administrátor.
doplněno 18.02.12 13:22:Se omlouvám, že jsem se z úcty namáhal zmáčknout shift a napsat jméno s velkým písmenem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.