Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
potřebuji koupit nový stolní počítač určený pro práci (MS Office, internet,...). Myslím, že by bylo nejlepší si nechat poskládat v Alfacomp.cz Prosím, o radu ve výběru značky a parametrů jednotlivých komponentů, počítač poběží asi 8 hodin denně, tak bych to asi vyděl na lepší větrák. RAM min. asi 4GB, W7, 2x HDD, možná jeden SSD, hlavní je, aby počítač bez problému "běhal" slušnou rychlostí. Cenový limit nemám, rozumná cena, nemá to být herní PC!
Předem děkuji, P. S. Uvítám odkaz na "nákupní košík" v Alfě s vybranými komponenty. K počíatči taky mám v plánu koupit monitor 22"-24".
Moc Vám děkuji, uvažuji nad alfacomp.cz/... popř. alfacomp.cz/...
mněl jsem před tím MSI al-in-one za 20T (výhra), odešel na přehrátí po 2 letech... hledám držák, ideálně aby to sakumprásk vyšlo okolo 15-20T. Ještě jednou děkuji, případné rady uvítám, můj mail mikikus/zavinac/seznam/tecka/cz
Ahoj tak já jsem složil PC na czc vychází mě to na 12,000kč s GPU na nějaký hry, větráky v česku nekupovat předražený nejlepší na ebay koupit, za 3 dolary tam koupíte větráky s poštovným co tady za 200kč bez poštovnýho.
MSI 760GM-P33 - AMD 760G
AMD Athlon II X2 270
A-DATA Vitesta+ 4GB (2x2GB) DDR3 1600
Thermaltake V3 Black Edition
OCZ Vertex 2 - 120GB
Samsung SH-222AB, SATA, černá, Bulk
GIGABYTE GTX 550 Ti HD Experience Series OC Edition1GB
Ale věřím že by se šlo dostat i na 9-8000kč jenom nevím jak trváte na skříni a zdroj nekupovat levný, brzo odejdou a jsou připady že odejde zdroj a vezme všechno sebou do křemíkového nebe. Já sám jsem si chtěl sestavit PC ale odešel jsem od toho - strašně zdražili hdd až o 300% ale za 3 měsice by udájně měli zlevňovat, jestli chcete pomoc více napište jsem váš email a probereme to.
Dobrý den,
mnohokrát Vám děkuji, na hry to nebude, fakt je na práci, zdražení HDD jsem si taky všiml, před 2 roky jsem kupoval 1TB za 1990 Kč a teď stojí dokonce 2500 Kč a to uběhly dva roky a jsou to stejné parametry i značka.
Jestli bych mohl poprosit o výběr přes tu Alfu, jsem z Ostravy, tak si ji mohu i vyzvednout,
na bedně nezáleží, ale bez zdroje
větrákem bych se asi nezabýval, +/- 200 Kč je v těch cenových relacích celkem zanedbatelné
kdybyste to vybíral přestu Alfu, tak mi prosím poradtě ještě jaký monitor
A závěrem prosím o zhodnocení předešlé odpovědi HP, DELL - trošku ně zarazilo že mají většínou jen 2GB RAM DD3.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.