Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záložky na liště internetu

Od: eva1 odpovědí: 6 změna:

Pěkný den :)

mám Firefox a v záložkách už mám snad třicet odkazů. Je možné, že bych jich mohla víc dát v záložkách do jedné složky a mít tam tak třeba šest přehledných složek s odkazy?

Děkuji za odpovědi:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslíte asi takhle?.?.?

Záložky na liště internetu

hodnocení

0x

Umí to internet eplorer, opera, tak proč ne firefox. Prostě vytvořte složku a do ní to přeházejte. Firefox tu zrovna nemám, abych Vás vedl krok po kroku, ale pokud ho používáte tak jistě víte

eva1
hodnocení

Ano, ten obrázek - to je asi ono. Zkusila jsem udělat na ploše prázdnou složku a přetáhla jsem ji do záložek, že si do ní přesunu potřebné, ale nejde to :(

Otevřít Firefox, kliknout pravým tlač. myši kdekoliv na liště se záložkama klidně přímo na záložku a z nabídky vybrat Nová složka.

eva1
hodnocení

Hurá *ua*, moc Vám děkuji, už je ten nekonečný sloupek záložek pryč.

Ještě jednou díky *placni*

Proš na ploše? Vše jde tvořit přímo ve firefoxu. Správce záložek nebo jak se to tam jmenuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]