Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač pro Motherboard

Od: honzajan odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuju najít zvukový ovladač pro základní desku P4SDP. Normální ovladač jsem našel, ale po připojení reproduktorů nehraje zvuk... Můžete mi poradit? Moc děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Normální ovladač...Ale ten by měl snad stačit.Když připojím jakékoli repro,tak mi je PC vezme.Nemáte je snad někde zakázané,mrkněte do nastavení zvuku...Nu,možná to má jiný důvod,někdo ho tu určitě najde...

doplněno 17.02.12 14:46:

Takové voloviny jako nedotlačený konektor určitě vynecháme...:)Ale i to jsem tu zažil,jsme přece omylní lidé...:)

Ovladač pro Motherboard

hodnocení

0x

nemáte ve správci zařízení konflikt? a jinak by bylo dobré dát sem systém

honzajan
hodnocení

Mám WinXP. Můžete mi poradit, kde najít ten ovladač? Mi to pořád akorát vyhazuje stránky, kde stáhnu ovladač pro grafický čip...
Motherboard: P4SDP

honzajan
hodnocení

když dám "Zvuky a zvuková zařízení" tak mi to nahoře napíše "Zvukové zařízení neexistuje"

ahasver4*

Jste si jistý,že to označení desky máte správně?Nainstalujte si Everest,ten Vám to řekne přesně a dejte to sem...

slunecnice.cz/...

doplněno 18.02.12 10:32:

Takhle...

Ovladač pro Motherboard #2
honzajan
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]