Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc nereaguje

Od: maaarci odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit, zapnu notebook, nechám ho rozběhnout, a když pak chci otevřít nějaký program, tak se pc sekne a nereaguje. Nevíte někdo, co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Ten titulek zní skoro jako příkaz aby notebook nešel...:)Co je to rozběhnout?Co se objeví,základní obrazovka?A jaké programy nejdou?Prohlížeč nebo cokoli?Může to mít spoustu důvodů.Neinstalovala jste nějaký program před tím než se to stalo?Zkuste pro začátek notebook vyčistit vyfoukáním a můžete zkontrolovat i chladící pastu,zrovna včera jsem dělal jeden co se choval podobně.Pasta stará,zatvrdlá...Po nanesení vové vše OK..Ale je to jen jedna možnost z mnoha...

maaarci
hodnocení

uteklo mi jedno písmenko *smich* objeví se jako normálně obrazovka, naskočí kompletně všechny ikony na obrazovce, a pak když chci cokoliv spustit, se to sekne, a nejde s tím nic udělat. A kde najdu tu chladící pastu, jsem laik takže nevím, kde tyto věci hledat...

ahasver4*

Skusil bych napřed třeba z flešky,nahrané na jiném PC, nainstalovat SuperAntiSpyware,pak Everest,na zjištění teplot.Pak skusit spustit notebook v nouzovém režimu.Hned po startu mačkat F8.V tom spustit ten Super atd...Nejde,jestli to nezpůsobuje nějaká potvora...Tu pastu by měl udělat nekdo,kdo ví jak na to.Odkryjete na zadní části kryt větráku a opatrně odšroubujete chlediš na procesoru.Pak se seškrábe zbytek a nanese nová.Stojí kolem pajdy.Ale napšed skuste ten nouzák...Jo a písmenka vypadávají,stane se...:)

doplněno 17.02.12 12:52:

Dáme obrázek teplot..:)

doplněno 17.02.12 12:54:

Taky mi dnes nejdou písmenka...Omlouvám se...:)

Pc nereaguje

cinematic*
hodnocení

0x

Může to být také operačním systémem (v jakém je stavu), stejně tak jako třeba uvolněnou/vadnou operační pamětí. Zkuste ji vyndat a zandat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]