Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet nelze připojit k Google Play

Od: remisak* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám tablety, Joyplus M78 a Goclever I71 a u žádného se nelze připojit na Google Play.

Mám problém s připojením k účtu Gogole a to že při přihlašování to píše, Přihlášení se nezdařilo. Nelze navázat spolehlivé připojení k serveru.

Může se jednat o dočasný problém,nebo pro vaše zařízení Aneroid nejsou zprovozněny datové služby. Pokud problém přetrvává, zavolejte zákaznickou podporu.

Toto se projevilo po restartu do továrního nastavení. Internet je funkční, prohlížeč Gogole.com je funkční a v počítači funguje bez problémů.

Předem všem děkuji

Remis

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste do tabletu stáhnout ručně instalačku Google Play a nainstalovat ji. Už jsem to jednou řešil ještě za dob Marketu, kdy byla nějaká zastaralá verze a nechtěla se přihlásit, pomohlo jen nacpat tam novější verzi Marketu.

androidfilehost.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]