Nejste přihlášen/a.
Neví někdo, kde získat driver k audiu Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - AC´97 Audio Controller [B-0]? V případě odkazu na web prosím o podrobnější popis, na webech v angličtině tápu. Děkuji
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jansv*
Deska je D845GERG2, ale wdm3516b_Cadenza.exe co nabízí intel.com nefunguje. Asi před 2 roky jsem někde něco našel, ale už nevím kde. Tenkrát jsem to potřeboval na počítač, který už nemám, teď chci pomoci známým.
No ale ten by fungovat měl, za předpokladu že jste zkusil obě verze tak je to divné...krom toho tahle deskamá jiný audio chipset, je tam opradu tohle? intel.com/...
jansv*
Počítač je koupený jako repasovaný, nic od něho není. Na desce jsem žádné označení typu nenašel. Hledal jsem pomocí programu AIDA a ten uvedl asi 6 typů a to D845GE... a uvedené audio
No musíš to zkouknout taky podle obrázku a popisu (počty slotů), stáhni si spíše novější EVEREST HOME (aida je pokud se nepletu stará verze) a zkoukni to tim, případně to někam uložna net abych na to mohl juknout a pokusil bych se najít chvilku (např www.edisk.cz nebo uschovna atd)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]