Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s HDD

Od: mosycz* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám HDD, který jsem připojil přes redukci SATA do USB.Potřebuju z něho dostat data, ale chce to po mě formátování disku. Nevíte jak z něho ta data dostat?

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ggg
hodnocení

0x

Zkus junix pokud máš widle tak ty sou na ho*no protože neuměj s diskama ale linux se s tím porve.

troja*
hodnocení

0x

Pochopil jsem, že HDD je nyní jako externí a připojen přes USB k PC/NB ... PC/NB vyžaduje formátování ...

Nainstalujte, dáli se to tak říci, "Restoration" a začněte obnovovat data do samostatného adresáře/složky

Je to piplačka, ale zachránil jsem tak po více jak 10-denním obnovování skoro všechna data (fotky, mejly, korepondenci ...) ... pak se musí zachráněná data znova zatřídit/uložet dle vlastní úvahy, což je ještě horší práce ... *zed*

jh111
hodnocení

0x

HDD se tváří jako prázdný nezformátovaný. Určitě na něm byla nějaká data? Nebyl disk rozdělen do více oddílů. Nebyl na něm použit fdisk? Zobrazuje v BIOSU správně kapacitu a velikost? Jestli nevíte o čem a wo co go. Tak zajděte za profiky, nebo si nastudujte něco o HDD z internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]