Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěl bych si ve škole místo do sešitu dělat poznámky do notebooku, ale narazil jsem na problémy při biologii. Jak to tak bývá je tam poměrně dost obrázků a někdy prostě nejde hnedka najít ten správný na internetu a vložit ho tam. Tak bych se chtěl zeptat jestli jde nějak kreslit přímo ve wordu nebo jestli to musím nakreslit nejdřív v malování a pak zkopírovat.
Předem díky za odpovědi.
Word je textový editor, ne grafický. Nakraslit tam můžete nejvýše jednoduché tvary jako šipky, hvězdičky, apod. Musíte si to nakraslit v malování.
Jinak podle mě je lepší si to psát do sešitu - na notebook jsem si nezvykl, navíc z toho sešitu si to lépe zapamatujete při písemce, protože v podvědomí víte, že jste něco podobného psal...
Rozhodně musím souhlasit s psaním do sešitu. Může se ti to zdát trochu nemoderní, ale z psaného textu si toho zapamatuješ mnohem víc, líp se z toho učíš a nějaké kreslení obrázků na počítači nebudeš stíhat. Věř mi, vím o čem mluvím, taky jsem to v prváku zkoušel, ale po týdnu jsem se na to vykašlal a koupil sešity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.