Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft gift code generator

Od: sdsdsds odpovědí: 15 změna:

Dobrý den hraji hru minecraft a slyšel jsem že existuje nějaký generátor na gift code do minecraftu prosím nevíte kde ho můžu stáhnout? děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrsmoth
hodnocení

0x

Nic takového neexistuje... pokud je to stránka, nevyplnovat údaje, jedná se o scam... ;)

ctb*

hodnocení

0x

nehledej, nic nenajdeš. Vím to z vlastní zkušenosti *smich*

doplněno 17.02.12 15:25:

a když už nějaký najdeš tak nebude fungovat. Taky vlastní zkušenost *haha*

foxtort

To je škoda, že nic nefunguje, koupil jsem si legálně minecraft a za týden mi zmizel premium účet. Přeci to nebudu platit dvakrát... PS: podpora je v mojangu hrozná, takže to je dost pomalá ceste jim psát XD

to opravdu potěší

mrarnold
hodnocení

0x

Ahoj newím proč říkáte ,že né když Minecraft gift code generator doopravdy existuje. Z vlastní Zkušenosti wím že funguje a stáhneš ho skoro všude stačí napsat na google vyhledáváni :Minecraft gift code generator -download ...nebo to napsat na uloz.to ,ale na uloz.to nezajistuji funkčnost ...Věř mi :)

Jenom pro zajímavost. Pošli mi schválně nějaký "funkční" generátor na mejla fatalwir@seznam.cz protože do tý doby ti věřit nebudu.doplněno 02.10.12 22:59: LIDI ŽÁDNEJ NEEXISTUJE!*zed* Kdy už to pochopíte? Já za tu dobu co tadyten dotaz vznikl, mám Minecraft dávno koupený.
kubios

pls posli mi taky ten generator na email : jakub-hal@seznam.cz

thetomula
Ahoj prosim poslal bys.mi taky ten gift code generator. Ja ho hledam jiz asi pul roku a nic. email:parodiman@gmail.cz

d9968004*
hodnocení

0x

pls me taky: karel-narychlo@email.cz schvalne jestli mas pravdu protoze ja ho uz hledam 3 mesice takze ti tez neverim

radek32*
hodnocení

0x

kdyby jsi prosím mohl na taky na skrcpust@seznam.cz vyskoušel jsem už desítky a žádný nefunguje

moni*
hodnocení

0x

Ale, ale... a co přísloví "S poctivostí nejdál dojdeš"...?

radek32*

Jsem poctivý, když jsem si konečně našel někoho kdo mi MC koupí (rodiče se přes kreditku bojí) tak čekám skoro dva měsíce a píšu na podporu kde mě ani neodpoví a nic, zaplatil jsem si ho tak na něj snad mám právo.

hop®

Radku, pokud máš MC koupený, měl by Ti kód normálně fungovat. Nevím, jak sis ho koupil a jakým způsobem zaplatil, ale Fatalwir zaplatil přes Paypal a nebyl problém. Bohužel je teď Fatálek bez internetu, ale myslím, že nejpozději v úterý bude mít přístup k netu, tak snad poradí více, kdyžtak Tě zkontaktuje přes interní poštu...

skocak3
hodnocení

0x

Kdys date minecraft.net/... do vyhledavace date BUJ NOW a mate to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]