Nejste přihlášen/a.
Dobrý den hraji hru minecraft a slyšel jsem že existuje nějaký generátor na gift code do minecraftu prosím nevíte kde ho můžu stáhnout? děkuji
nehledej, nic nenajdeš. Vím to z vlastní zkušenosti
a když už nějaký najdeš tak nebude fungovat. Taky vlastní zkušenost
Ahoj newím proč říkáte ,že né když Minecraft gift code generator doopravdy existuje. Z vlastní Zkušenosti wím že funguje a stáhneš ho skoro všude stačí napsat na google vyhledáváni :Minecraft gift code generator -download ...nebo to napsat na uloz.to ,ale na uloz.to nezajistuji funkčnost ...Věř mi
kdyby jsi prosím mohl na taky na skrcpust@seznam.cz vyskoušel jsem už desítky a žádný nefunguje
Jsem poctivý, když jsem si konečně našel někoho kdo mi MC koupí (rodiče se přes kreditku bojí) tak čekám skoro dva měsíce a píšu na podporu kde mě ani neodpoví a nic, zaplatil jsem si ho tak na něj snad mám právo.
Radku, pokud máš MC koupený, měl by Ti kód normálně fungovat. Nevím, jak sis ho koupil a jakým způsobem zaplatil, ale Fatalwir zaplatil přes Paypal a nebyl problém. Bohužel je teď Fatálek bez internetu, ale myslím, že nejpozději v úterý bude mít přístup k netu, tak snad poradí více, kdyžtak Tě zkontaktuje přes interní poštu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.