Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hard disk do notebooku

Od: radek1980* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer potřeboval bych poradit,co je to za tip disku,vyndal jsem ho z notebooku,a potřeboval bych jsi koupit novej.Jestli to je SATA,nebo ATA,Nebo co to je vůbec za tip disku.Vůbec jse v tomhle nevyznám,tak abych nekoupil jinej.

doplněno 16.02.12 19:00:

A jestli by jste mi,prosím vás nákej nedoporučili,stačí těch 160 GIGA,tak kde bych ho sehnal LEVNĚ.Moc zas do toho nechci vrážet peněz.PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI.

doplněno 16.02.12 19:09:

Tak co to teda je za rozhraní abych jsi ho mohl někde objednat.*nevi**nevi**nevi*

Hard disk do notebooku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Proč si ho nevezmete při koupi s sebou?Je to nejjistější...:)

doplněno 16.02.12 19:02:

Aha,já neviděl ten dovětek...Na Aukru se sehnat dají.Ale to si ho nemůžete vzít s sebou,to je pravda...:)

radek1980*
hodnocení

Ale potřeboval bych poradit,co to je za rozhrani,jestli SATA nebo ATA,právě pro to jse v tomhle vůbec NEVIZNÁM,o tohle mi hlavně JDE.

jdukolem

Nevyznáš se ani v pravopise a pokud umíš číst,tak je zo na disku přímo napsáno SERIAL AT

www.google.cz/search

dzordz*
hodnocení

0x

Je to v podstatě serialATA, ale zrovna tenhle konkrétní prý má nějaký spešl konektor, takže by na obyč SATA kabel nefungoval a obyč SATA disk by asi nešel připojit do ntb. Leda by ten spešl konektor byl jen jako krátká redukce a šel oddělat. Takže nejspíš sehnat tentýž.

ahasver4*
hodnocení

0x

seagate.com/...

Podle mě je to tento,tak si objednejte podle specifikace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]