Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer potřeboval bych poradit,co je to za tip disku,vyndal jsem ho z notebooku,a potřeboval bych jsi koupit novej.Jestli to je SATA,nebo ATA,Nebo co to je vůbec za tip disku.Vůbec jse v tomhle nevyznám,tak abych nekoupil jinej.
doplněno 16.02.12 19:00:A jestli by jste mi,prosím vás nákej nedoporučili,stačí těch 160 GIGA,tak kde bych ho sehnal LEVNĚ.Moc zas do toho nechci vrážet peněz.PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI.
doplněno 16.02.12 19:09:Tak co to teda je za rozhraní abych jsi ho mohl někde objednat.
Proč si ho nevezmete při koupi s sebou?Je to nejjistější...
Aha,já neviděl ten dovětek...Na Aukru se sehnat dají.Ale to si ho nemůžete vzít s sebou,to je pravda...
Ale potřeboval bych poradit,co to je za rozhrani,jestli SATA nebo ATA,právě pro to jse v tomhle vůbec NEVIZNÁM,o tohle mi hlavně JDE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.