Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Po delších (půl roku) problémech sem před 2 týdny přešel z chromáka na mozillu 18.0.2. Zdá se že je rychlejší a lepčejší.
Ale už mám probléééééém. Ještě předevčírem když sem si začernil něco a kliknul sem pravým tlačítkem, tak se mi ukázala možnost ,,hledat xxxxxxxxx na webu google. Bohužel sem si zase nějakým nedopatřením asi stáhl něco co se jmenuje ,,Blekko".
Je to vyhledávač a já bych ho potřeboval jakkoli dostat pryč. Pomůžete někdo, máte prosím někdo osobní zkušenost s tímhle neřádem. Jak ho odinstalovat.
Děkuju za rady. Lujs
fribble: Zajímavé, že mně se to nenainstalovalo.
lujs: Zkusím si to nainstalovat a podívám se, kam to vleze.
Zatím zkus toto:
1. Klikni na šipku u loga vyhledávače ve vyhledávacím řádku -> Správce vyhledávacích modulů -> odeber Blekko,
2. Odinstaluj případná rozšíření (i z ostatních nainstalovaných prohlížečů) a z
3. Nainstaluj si Revo Uninstaller a odinstaluj vše, co by mohlo mít něco společného s Blekko (jestli tam něco bude)
4. Proveď podrobný sken antivirem, jestli něco najde. Můžeš zkusit i Malwarebytes' Anti-Malware (najdi si to, teď tu nemám záložku s odkazem).
5. Restartuj počítač a napiš výsledek.
Celkem by mě zajímalo, kdes to vzal, protože na blekko.com o nějakém softwaru k instalaci není ani zmínka a jediné, co jsem našel, je nějaký doplněk na addons.mozilla.org, který zatím vypadá neškodně.
doplněno 15.02.13 18:26:Naopak, samotný vyhledávač vypadá celkem sympaticky, možná, že se jen někdo pokouší zneužít jeho jméno.
doplněno 15.02.13 19:47:?
Praivo: s obrázkem od vás to zabralo asi 3 vteřiny. DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY!.!.!.!.!
Dokonce sem ho tam i odstranil aby se mi tam nemotal.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.