Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím poraďte co mám dělat. Byla jsem normálně na internetu, dívala se na věci a z ničeho nic mi zčernala obrazovka. Notebook stále pracuje, když se na obrazovku posvítí je vidět, že je stále v provozu a normálně funguje..Když dám světlo pryč je uplně černý..nevím co s tím..děkuji
už se mi to též párkrát stalo a pokud je to ten samý problém stačí vypnout ntb odpojit od sítě a na pár sekund vyndat baterii a zase by mohl naskočit
PS: pokud tohle nepomůže což se mi také jednou stalo je potřeba odpojit baterii co je na základní desce k napájení BIOSu
mám Acer extensa 5630...zkusila jsem dát pryč baterku a zpátky ale stále stejnééé.. a to že jsem ho odpojila na chvíli nebo vypla tak taky nic..
V jakém městě bydlíte? Nebo nemáte v okolí někoho známého, kdo se v tomto vyzná? Může to být jen přelomený kabel k invertoru (napájení pro "zářivku"). Mám taky Extensu a drátek k monitoru se mi přelomil už 2x, ale po 3,5 letech provozu a několika mých opravách pořád funguje.
Může to být JEN DRÁTEK, nebo v horším případě nefunkční invertor či CCFL trubice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.