Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam desku MSI mITX s.1155 a pri rezimu spanku vista mi blika Power LED tento problem jsem mel i na Asus desce,tak jak to blikani vypnout?V noci je to otravny ale LEDku vypojit nechci,v provozu chci aby svitila ale pri rezimu spanku aby neblikala,jde to v BIOSu nebo v systemu?Diky za rady
Můj nesvítí ani nebliká.
K otázce: jen bliká LEDka, nebo se i točí větráky?
Když v BIOSu nastavím režim spánku S1, tak se mi točí větráky a bliká LEDka. Spotřeba PC je ale i tak dost vysoká.
Když nastavím S3, tak se počítač tváří jako vypnutý, ale opravdu jen spinká a spotřeba je +- stejná jako u vypnutého
mám desku Gigabyte GA-945GCM-S2L
vetraky se netoci jen blika LEDka spotreba je 0w zkousel jsem i stary zdroj a spotreba ve spanku byla 5w na kvalitnim seasoniku watmeter ukazuje 0w
Viděl bych to na vlastnost základní desky, s tím asi jen tak nic nenaděláš. Deska co jsem měl dřív to taky dělala pořád. Ale teda já tam mám jen slaboučkou zelenou LEDku, která dosvítí tak 10cm daleko v úplné tmě, takže mi to vůbec nevadí
Tak byl jsem v BIOSu a mam tam nastavene S3 a pak je tam jeste polozka Power LED -a moznost dual color
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.