Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zapnou pc

Od: karlos1212 odpovědí: 2 změna:

dobry den potreboval bych poradit.nejde mi vubec zapnout pc jeste vecer bylo vse v poradku.kdyz chci zmacknout tlacitko na pc pro zapnuti vubec nereague ale kontrolka sviti nevim co mam delat jestli uz takovej problem mel tak bych prosil o nejakou rady co delal dal diky karlos

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vypněte ho v zadu na zdroji, vypněte ho ze sítě. Rozšroubujte a zkontrolujte kabely a ramky. Znova pozapínejte - nejdřív drát, pak zdroj a na konec počítač. Může vám blbnout deska, ale může jít také jen o nějaký kontakt, mně tohle párkrát dělaly právě ramky nedotlačené

martin679*
hodnocení

0x

Jo to se mi taky stalo, ale naštěstí bylo pc ještě v záruce. Vyměnili grafiku a asi i desku. Mohlo by to být to samé, nevim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]