Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjištění hesla u e-mailu?

Od: pavlik466 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, rád bych věděl, zda jde zjistit heslo na cizí -email?Někdo se mi naboural na lide.cza celej profil mi přeházel.Musim jsi rychle změnit heslo.Jak to vubec může zjistit?já to nikomu neřekl.Pr jsou snad nato programy co to heslo zjisti nebo ukáží.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jestli jste mel jednoduche heslo tak to proste nekdo odhadl

u slozitejsiho jste mohl zustat nekde zalogovany a pak to vtipalek vyuzil

samozrejme je i moznost ze nekdo vam nasadil nejaky trojanek na pocitac ale pokud doslo jen k hrabani ve vasem profilu, tak bych to videl spis na moznost dva

hodnocení

0x

Neměl jsi nějaké heslo z tohoto žebříčku roku 2011?

1. password
2. 123456
3. 12345678
4. qwerty
5. abc123
6. monkey
7. 1234567
8. letmein
9. trustno1
10. dragon
11. baseball
12. 111111
13. iloveyou
14. master
15. sunshine
16. ashley
7. bailey
18. passw0rd
19. shadow
20. 123123
21. 654321
22. superman
23. qazwsx
24. michael
25. football

Spíš by mě zajímal žebříček českých hesel. S číslama to asi bude podobné, často jména manželek/manželů, někdy známá přezdívka + 12345

pavlik466
hodnocení

ani jedno heslo neni moje.

ahasver4*
hodnocení

0x

A nepřihlásil jste se na svůj účet na nějakém cizím PC?Možná měl nastavené uložení hesla.Nebo nějaká PC kavárna,tam je to přímo o,,ústa,,.Programů na to je spousta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]