cusek ...koupila jsem si webku a nejak mam problem s instalaci...je to TRUST WB-1400T, a problem je v tom, ze se me to nechce naistalovat...najede to bud do poloviny a pak se to sekne, anebo ani toto...porad mi to pise ze instalace nemuze byt dokoncena, protoze proces nema pristup k souborunebotjej vyuziva jiny proces. A jsem totalne v koncich protoze nemam sajnu co to po mne chce...vyskoci mi tam nejaky error...Jo a porad mi tu taky pise ze nemam video capture hardware...je ut to druha webka kterou jsem si poridila...prvni jsem vratila s tim , ze me nejde naistalovat a ta vzpada, ze ma ten sam problem... muzete mi nekdo s tim pomoct? diky Dany
Zkus ukončit veškeré programy které máš zrovna puštěné a zkusit to nainstalovat. Taky by bylo vhodné aby jsi kameru instalovat s Administrátorským přístupem.
diky moc za radu...skusim a uvidim...jenom muzete mi jeste prosim rict neco ohledne toho Administorskeho pristupu?jak to mam ziskat...nebo co to vsechno obnasi...
Nic to neobnáší. Stačí když budeš na PC přihlášen jako Administrator a ne jako "obyčejný" uživatel který má práva omezena. Podívej se do užavatelských účtů, tam je to všechno zobrazeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.