Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungující wi-fi

Od: marta52* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám další problém, dnes v poledne mi začal na mininotebooku Asus hvízdat zřejmě mikrofon nebo sluchátka, snažila jsem se na počítač nahrát přes radio audio kazetu, protože jsem nevěděla, jak pískání ukončit, tak jsem počítač vypnula přes vypínač počítače. Po jeho opětovném nastartování došlo k zřejmě nouzovému připojení, objevilo se hlášení, že program CHKDSK ověřuje indexy a po opětovném nastartování programu začal mikrofon pískat znovu, ale zkusila jsem do zdířky na sluchátka vsunout kabel a pískání přestalo. Ovšem přestalo mě úplně fungovat wi-fi připojení k internetu, v síťových připojeních se objeví jen můj počítač a internet a přeškrtnutý kabel,. Když nechám diagnostikovat problém, tak odpověď je, že je třeba
ovšem na počítači žádné takové tlačítko nemám nebo o něm tedy nevím a jaké klávesy bych měla použít také nevím. Po opětovném restartování počítače se vše výše popsané znovu opakovalo, nevíte prosím, kde je chyba. Včera v noci mi ovšem nefungovalo připojení ke skype a jestli šel internet jsem nezjišťovala, přešla jsem na jiný počítač, takže je možné, že tento problém nemá s tím restartováním nic společného

doplněno 15.02.12 22:40:

k tomu Když nechám diagnostikovat problém je odpověď. Bezdrátovou funkci tohoto počítače zapnete pomocí přepínače na přední nebo boční straně počítače, nebo pomocí funkčních kláves (a pak je pokračování ve zprávě

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Nemáte někde dole tlačítko Fn a někde nahoře u řady klávesnic F značku wifi?

marta52*
hodnocení

tlačítko Fn mám, ale wi-fi bohužel ne

ahasver4*

Co jsem se teď díval,je na klávesnici F2...Zkuste je po startu zmáčknout.Tedy držet Fn a klepat na F2..Možná to pomůže,když ne,objeví se určitě někdo další s lepší radou...:)

wifi je většinou jako anténka

hodnocení

0x

To pískání bude moc zesílenym mikrofonem a chytá to vazbu- seřídit se to dá přes nastavení zvuku což je třeba repráček u hodin.

Ohledně wifi to takhle nejde střelit. Může to být vypnutá wifi- ať už nějakym posuvnym vypínačem a nebo přes FN a nějaká klávesa, může být wifi zblbnutá a stačilo by zrestartovat wifi router, může být zarušená... To druhé pc bylo přes kabel?

marta52*
hodnocení

Jo, to je stolní počítač a je přes kabel, ale přes wi-fi fungují ještě dva další notebooky a ty jdou v pořádku

marta52*
hodnocení

chtěla jsem svoji otázku doplnit, protože mi tam určitá část otázky chybí, ale zkusila jsem ještě jednou počítač restartovat a ony se mi objevily aktualizace, takže musím čekat, pak otázku doplním. Jedno ale napsat mohu, druhý počítač je přes kabel, ale pak jsou ještě dva notebooky a tam připojení funguje normálně. Jinak když jsem nechala diagnostikovat problém, tak se objevilo něco podobného, zapnout wifi vypínačem, ten jsem neobjevila anebo právě nějakými klávesami, ale nic podrobnějšího psáno není

marta52*
hodnocení

díky moc všem, už je to v pořádku, klávesa Fn a F2 pomohly a připojení je v pořádku, na přesnou odpověď jsem už reagovala, takže to asi podruhé nešlo

ahasver4*

To my jsme rádi,že naše rady zabraly!Mějte hezkou noc!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]