Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší verze SKYPE

Od: ukulele* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda - li jde nějak ,,ukotvit,, starší verzi skype do pc, aniž by se mi jí snažil skype přeinstalovat na novější? Tu nejnovější nesnáším, ale už mě to nebaví jí pořád odinstalovávat a nainstalovávat tu starší. A nebo, je na té nové podrobné vyhledávání, jako bylo na starých vezrích?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

noviny*
hodnocení

5x

Zapněte si skype a v nastavení je možnost "Vypnout automatické aktualizace". Toto zmáčkněte a máte pokoj ;).

Pokud to nenajdete, napište.

ukulele*
hodnocení

díky, díky, v tom šíleným se mi to povedlo, teď ho vymažu a stáhnu si to staré dobré, to nové vymyslelo nějaké ...

a zkusím to i v tom starém

doplněno 15.02.13 20:13:

funguje to, už mám to staré dobré skype, díky, díky *slunce*

praivo*
hodnocení

0x

Jaké podrobné vyhledávání?

doplněno 15.02.13 21:16:

community.skype.com/...

ukulele*
hodnocení

jaké podrobné? znáte staré dobré skype? byl tam stát, jazyk a podobně, tady v tom novém to není hledání, tady se to musí vědět a to je sakra rozdíl. v tom starém jsem si našel kontaktky ve Vietnamu a mohu si s nimi psát česky, také jsem si psal s čechem z Malaysie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]