Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monster beats by D.R.E studio

Od: alexandr147* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den ,

prosím vás chtěl bych se zeptat jestli někdo nepozná zda jsou tyto sluchátka fake aukro.cz/... ... samozřejmě vám nenadám kdyý mě řekne ne nebo ano a bude to jinak ;) ale o značku mě vůbec nejde .. já si klidně koupím fake ale po čem jdu je kvalita zvuku ... myslíte žebude faku stejně nebo jen o trošičku slabší nebo rozdíl pujde poznat? díky

doplněno 15.02.12 17:31:

a tyhle? aukro.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ty první vypadají na originál, podle fotek precizně zpracované a podle ceny taky. U těch druhých máte přímo napsané že jde o imitaci, takže těmi bych se ani nezabýval, nebude to nic extra :)

doplněno 15.02.12 17:39:

tak se dívám že i ta cena je poněkud jinde než v obchodech, takže i u těch mám obavy o originalitu. Na fotkách vypadají sice krásně, ale kdoví co vám přijde. A neposkytuje žádnou záruku

alexandr147*
hodnocení

dobře ale ty sola ... jak myslíte že bude kvalita zvuku horší? je mě jedno jestli se tam změní design nebo plech taky je pravda jestli vůbec imitace jsou :D ... záleží mi na kvalitě zvuku na ničem jiném ... bude tam zásadní rozdíl?

dzordz*

Řek bych, že u napodobeniny půjde v první řadě o vizuální vzhled, balení, další věci k tomu a tak. Všechno ostatní jsou zbytečné náklady navíc, takže tam vnitřek nacpou ten nejlevnější, co kde najdou.

A jestli tohle jsou ty, co sou jinde za sedm a půl, tak myslím, že moc originální nebudou.

(Ono mezi náma, kdybych investoval osmičku do sluchátek, vyberu si nějaké jiné, než "monster dre" s barvičkama a designem a megahypózní reklamou.)

alexandr147*
hodnocení

v tom máte nejspíš pravdu ale já osmičku nemám a proto se chci zeptat když tyhle sluchátka stojí 450 kč jestli zvuk bude srovnatelý třeba koss porta pro (protože je mám ;) ) ... tyhle sluchátka v originále stojí 4500 a to do sluchátek investovat nebudu né že bych chtěl design za levné prachy ... mě stačí poloviční kvalita zvuku protože ty sluchátka nestojí 2250 ale 450 ;)

dzordz*

To ale nejsou ty samé. Psal jsem o těch prvních, studiových, které stojí běžně 7500 a na aukru jsou (možná originální) za 2500. Ty druhé, označené imitace, napodobují jiná sluchátka, která jsou za něco přes čtyřku a tady je napodobenina za 450. Asi budou hrát jako jakákoli jiná obyčejná sluchátka.

alexandr147*
hodnocení

díky jsem stejného názoru ;) ... a mohl byjste mě jen orientačně hodit nějaká podobná sluchátka? kdyby hráli jako porty tak bych byl nadšenej ;)

otázkou je, proč si teda nekoupíš Porty? :) něco

alexandr147*
hodnocení

protože je mám ... choval jsem se k nim opravdu šetrně ale jednou jsem u pc jen pohnul hlavou a jack ukroucený ... budu je mět k pc pořád tam to nevadí ale na cestu busem bych spíš něco co není tak křehké ... i když jsem je v buse nerozbil ale zničil je u pc :D

Jo, mně se zase u Port po 2 letech zlomil kabel asi 10 cm od sluchátka, jak byl zatvrdlý. Hodil jsem tam kabel z jiných (nefunkčních) sluchátek a hrajou zase dál, i konektor vypadá že snese mnohem víc než originální :) a teda šetrně se k nim zrovna moc nechovám, jednou jsem je nechal na zemi a mamka mi na ně hodila tříkilovou krabici :D přežily to bez problému :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ta druhá jsou jasná. A k těm prvním pohled z pozice uživatele Aukra: Když vidím u prodejce pouze 2 hodnocení, způsob zpracování stránky s nabídkou a jeho celkovou nabídku, tak pro mě je závěr jasný. Do toho bych nešel. To je můj pohled na věc, nikomu ho nechci vnucovat.

alexandr147*
hodnocení

chtěl bych se zpetat k těm druhým ( jsou jasně napsané na fake ) jak moc špatný ten zvuk bude?

dzordz*

Otázkou je, proč kupovat jasné fake, když můžete koupit jakákoli normální sluchátka za podobnou cenu a přesně vědět, co dostanete.

alexandr147*
hodnocení

přes internet si je stejně nezkusím jka hrajou a nějaké čísla toho moc neřeknou .. to už by byl člověk moc velký machr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]