Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítá se CD

Od: jopny* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám menší problém, když do CDromky vložim CD, tak se mi nenačte. Když zkusim druhé, načte se. prosím poraďte. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je na tom CD něco? není poškrabané, poškozené, nečitelné? Jde přečíst na jiném PC?

jopny*
hodnocení

Ano je na něm hra je to orig. CD. Na jiném PC jde. Poškrábané není.

Tak potom bych viděl problém v CD mechanice, která už stářím může hůř číst. CD se taky stářím stává hůře čitelným

mkat*
hodnocení

0x

Ked to cd-cko nenajde tak može byt vadne.Dufam že prazdne nie je,ale aj tak by malo ukazat že v mechanike je disk.Skusit ho niekde inde.Ak pôjde tak ho prekopirovat na nove cd-čko.

ahasver4*
hodnocení

0x

Někdy mi pomohlo mechaniku odpojit.Start.Vypnout Pc.Zapojit a znovu Start.Nic nedáte za to vyzkoušet...:)

hodnocení

0x

Pokud vysloveně nechcete zatím kupovat mechaniku, tak buď rozebrat a vyčistit a nebo jsou čistící cd/dvd. Sice to není tak super jako ručně vyčištěné, ale pomůže to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]