Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozila firefox se stále seká

Od: jamby* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám nejnovější verzi firefox a furt mi vypadava a seká se tak že ji musím vypnout ve spravci uloh a znovu obnovit tam kde sem přestal a pak se opět sekne..skoušel sem ji odinstalovat i z registru a znovu nainstalovat a taky to furt dělá skoušel sem všechno možný ale furt je to stejny . nevíte někdo co stím :)? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Očividně se to děje více lidem google.cz/...

sondaw*

Vrať se k předešlé fungující verzi, ne všechno nejnovější je nejlepší a když něco funguje, neměním to

bena*

S tímto tvrzením opatrně - třeba firefox je teď specifický případ této doby, ale jinak aktualizovat. U internetového prohlížeče a operačního systému to platí dvojnásob, stejně jako u produktů Adobe na které se dost zaměřuje.

Jinak co bych doporučil tazateli, je buď používat starší verzi Fireroxu (3.6.xx) nebo používat jiný prohlížeč, například Internet Explorer 9 nebo Operu...

hanzzzz
hodnocení

0x

já mam to samí pořád se mi seká

hodnocení

0x

Zkusili jste ho spustit bez doplňků? Nápověda > Restartovat se zakázanými doplňky, pak označit první volbu Zakázat všechny doplňky

doplněno 25.03.12 17:31:

Jinak mám verzi 11.0 na Win XP a jede mi to bez problémů.

doplněno 25.03.12 17:39:

Tak nee. 1. volbu neoznačovat! Zakážou se "natrvalo" . Ale jdou bez problémů zas povolit. Ctrl+Shift+A otevře se Správce doplňků a tam zas jdou povolit.

Pokud pomůže restart se zakázanými doplňky, tak ty doplňky zas po jednom v tom zmíněném správci zapnout a potom restartovat (vypnout a zapnout) Firefox a vyzkoušet jestli se to zas nepokazilo. Takto jde najít ten problémový doplňek a pak ho Odebrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]