Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám nejnovější verzi firefox a furt mi vypadava a seká se tak že ji musím vypnout ve spravci uloh a znovu obnovit tam kde sem přestal a pak se opět sekne..skoušel sem ji odinstalovat i z registru a znovu nainstalovat a taky to furt dělá skoušel sem všechno možný ale furt je to stejny . nevíte někdo co stím ? díky
Vrať se k předešlé fungující verzi, ne všechno nejnovější je nejlepší a když něco funguje, neměním to
S tímto tvrzením opatrně - třeba firefox je teď specifický případ této doby, ale jinak aktualizovat. U internetového prohlížeče a operačního systému to platí dvojnásob, stejně jako u produktů Adobe na které se dost zaměřuje.
Jinak co bych doporučil tazateli, je buď používat starší verzi Fireroxu (3.6.xx) nebo používat jiný prohlížeč, například Internet Explorer 9 nebo Operu...
Zkusili jste ho spustit bez doplňků? Nápověda > Restartovat se zakázanými doplňky, pak označit první volbu Zakázat všechny doplňky
doplněno 25.03.12 17:31:Jinak mám verzi 11.0 na Win XP a jede mi to bez problémů.
doplněno 25.03.12 17:39:Tak nee. 1. volbu neoznačovat! Zakážou se "natrvalo" . Ale jdou bez problémů zas povolit. Ctrl+Shift+A otevře se Správce doplňků a tam zas jdou povolit.
Pokud pomůže restart se zakázanými doplňky, tak ty doplňky zas po jednom v tom zmíněném správci zapnout a potom restartovat (vypnout a zapnout) Firefox a vyzkoušet jestli se to zas nepokazilo. Takto jde najít ten problémový doplňek a pak ho Odebrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.