Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzhled- menu na CD

Od: mrgandy* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

popíšu vám můj dotaz. Potřebuji uložit na CD/DVD data- obrázky, texty, nějaké video (to všechno roztříděné). Ale nechci to mít na disku tak, že ho otevřu a budou tam normální složky. Potřeboval bych, aby to mělo nějaký grafický nádeh (pokud je to možné- například, jako webová stránka), kde by byly v menu "odkazy" na tyto složky.

Shrnutí:

Spustím disk. Otevře se mi nějaké grafické "menu", kde se mi po kliknutí na danné téma otevře už ta složka, kde jsou ty (obrazky, texty apod.) uložené. Ani nevím, jestli je to možné, tak bych byl rád, za pár rad (popř. pokud existuje takový program)...

Dodatek: bude se to pouštět pouze na PC

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Můžete si ve Writeru nebo Wordu nebo nejlépe nějakém HTML Editoru /Kompozer, Nvu, Frontpage, apod./ udělat jakoby stránku, kterou by jste pak uložila ve formátu HTML a na CD připálila autorun, aby při vložení mechaniky to spustilo Internet Explorer nebo alternativní prohlížeč s tou danou stránkou.

Pokud odebíráte nějaké časopisy, tak tam to tak mají, můžete se inspirovat. Myslím že je to u Počítače pro každého a Chipu a myslím že to bývávalo u Computeru...

mrgandy*
hodnocení

Děkuji, ještě jsem zapomněl dodat- aby to bylo nejlépe v offline modu (takže bez internetu)

bena*

Tu vytvořenou stránku (HTML soubor) přeciu nebudete nikam nahrávat na internet, ale vypaálíte na CD spolu s tím autorunem. Stránky nemusí být nutně na internetu, aby je IE nebo alternativní prohlížeč zobrazil. Stačí když jsou uiloženy kdekoliv, kde se to dá přečíst (CD/DVD/disketa/ZIP disketa/fleška/přenosný disk, pevný disk, apod.).

mrgandy*
hodnocení

Děkuji,

mrknu na to. Jinak jsem muž...

to je jedna možnost i hodně firem jí používá (třeba CHIP) ale druhá možnost je samospouštěcí menu. Je na to hafec programů a některé vypalovací programy to zvládají taky třeba BeepBurner jednu dobu jsem ho používal je to dobrý program

doplněno 15.02.12 06:32:

já to špatně nazval asi ale výsledek přes ty programy je že místo HTML souboru jak psal bena je výsledek ve formě EXE souboru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]