ahoj,instaloval jsem si jednu hru a když jsem jí chtěl spustit tak se mi přitom stratily soubory s hudbou atd.hlavně fotky ty mě štvou.nevíte někdo co s tím?
Je celkem nepravděpodobné, že by ti instalace hry způsobila ztrátu uvedených souborů. Co to bylo za hru? O záchranu souborů se můžeš pokusit například programem Restoration: slunecnice.cz/...
polis*
tenhle program jsem zkoušel,ale nic.jinak nevim jak se ta hra jmenovala měl jsem ji jen pujčenou,občas se mi stane že když tam dám nějaké špatné cd tak mi zmizí ikony na ploše,ale opět se mi vrátí po jeho vytažení,takže jsem automaticky předpokládal že se tak stane,ale ikony už se nevrátily.a žádnej vir nebo něco podobného nemám a neměl jsem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.