Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat program avg

Od: marcakuca* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat mám v počítači Noda, ale nainstaloval se mi i program nechtěně avg, a ten program avg mi nejde smazat. Když dám v ovládacích panelích odstranit, ale napíše mi to zrušení instalování zkuste to později, předělalo mi to i noda, je to silnější a hodně to zpomalilo pc, a nastavilo se mi to jako domovská stránka a ta taky nejde vůbec změnit. Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

brunclik*
hodnocení

0x

Zkus na to pustit AVG Remover: avg.com/...

hodnocení

0x

Dva antiviry dokážou komp i zcela zastavit. Zkus to odinstalovat v nouzáku.

Spíš mi nejde do hlavy, jak si nechtěně nainstaluješ program, to tedy mě je záhadou.

abc*
hodnocení

0x

Hezký večer,

v případě,že máte Windows Vista či 7,je odinstalace jednodušší .Otevřete ikonu ''Počítač'' (najdete i ve Startu),pak dáte (uprostřed nahoře) ''Odinstalovat nebo změnit program'' a vyberete ten,který chcete odinstalovat.U Windows XP musíte najít odinstalátor programu-Uninstaller,ten otevřete a postupujte též jak u sedmiček či Vist podle pokynů na obrazovce.

jirbar*
hodnocení

0x

Myslím taky, že před odinstalací je nutno jej ve Správci programů ukončit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]