Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Po nějaké době od koupi počítače se mi windows načítají přibližně 2,5 minuty což je asi jednou tolik než dříve. Disky jsou čisté, antivir nic nenašel a obnova systému nepomohla. Když se ovšem systém pouze restartuje tak nabíhá klasickou rychlostí cca 1 minuta. Nechápu jaký je rozdíl mezi normálním startem a startem po restartu. Pokud by někdo věděl jak pomoci, rád přivítám jakoukoli radu
Taková volovinka,nemáte plochu přecpanou ikonami?Co zkontrolovat progy po spuštění?
Jen jsem to zkusil,někdo další bude mít určitě lepší rady...
Bohužel, jde o markantní rozdíl mezi startem vypnutého počítače a restartu pořítače (cca 1,5 minuty). Mnoho programů po spuštění i ikon na ploše by spomalovaly chod počítače pokaždé
Bohužel jde o zapínání na notebooku s klasickým displejem používaným před i po. I když v podstatě při restartu se dislej nezapíná znova, takže možná chyba někde u displeje. Jde o to, že displej zčerná (po stylovém naběhnutí win a jejich vlajícího okna) asi na minutu ... což je velmi dlouhá doba.
Něco podobného v současné době řeším také. Mám Win XP a Win 2000 a napoprvé se studeným PC se mi vždy pomalu spouštějí. Když ale přecházím z jednoho OS do druhého nebo restartuji počítač, tak se načítají systémy rychleji, normálně, jako předtím. Začalo mi to dělat s těmi mrazy. Takže bych to viděl na studený HW. I po startu je chvíli PC takový jako pomalejší, než se zahřeje. Pak už je OK. Takže si to fakt nedokážu nijak logicky vysvětlit, než tou nízkou teplotou. Někdy mám počáteční teplotu PC kolem 13- 15 °C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.