Nejste přihlášen/a.
Mám program už dlouho. Teď jsem program nějakou chvíli nepoužívala a dnes, když jsem chtěla stříhat, tak mi to píše toto: "Funkci Dolby 2CH Encoding/Decoding pro produkt Studio 15 můžete aktivovat zakoupením aktivačního klíče." Přitom já nechci po programu nic speciálního, jen obyčejně upravit video formátu .MOV, který program má zvládat. když kliknu na koupení, tak se stejně nic nestane.
Nevíte, kde je problém? Díky
Formát MOV může obsahovat zvukovou stopu v různých formátech. Některé formáty podporuje Pinnacle nativně sám od sebe (s použitím vlastních kodeků), jiné za pomocí kodeků třetích stran. To, že aplikace umí tento formát zpracovat ještě neznamená, že bude umět pracovat přímo s konkrétní zvukovou stopou. Domnívám se, že vypršela licence na zvukový kodek, byla instalována pouze zkušební verze kodeku nebo je tento kodek chybně instalován. Stejný problém býval například s MPEG2 kodekem pro DVD, dokud jej v posledních verzích Windows nezačal Microsoft dodávat licencovaný jako součást systému. Dost často se s aplikacemi pro střih instalovala 15denní zkušební verze MPEG2 kodeku, a pak to chtělo licenční klič.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.