Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk pro tuto web.lokalitu nelze spustit

Od: zajda888® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

při otevírání některých stránek se mi dole na monitoru objevuje tahle hláška (viz název otázky).Jak se jí zbavit?

Mám IE9,Win7, celkem stáhnutých asi 5 doplňků,všechny povolené,jediný zakázaný je Adobe PDF link helper.

Může být chyba v tomhle? Díky za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaké přesně konkrétně máte nainstalované doplňky. Ten Adobe PDF Link heleper bych klidně povolil... Je pravděpodobně možné, že to může stát za tím... ale nevím, co všechno dalšího tam máte za doplňky...

hodnocení

Celkem mi to vypsalo (všechny povolené):

Shockwave Flash Object,Adobe PDF Reader,Win.Media Player,ICQ 7.7,VideoLan VLC ActiveX PlugIn v2,XML DOM Document.

Vzpomínám si,že na XP mi to nic nevypisovalo (další hřebíček do rakve s Win7 a návrat k XP...).

doplněno 14.02.12 15:10:

Opravuju tu chybovou hlášku: ... se nespustil

doplněno 14.02.12 15:13:

Tak ten Helper jsem povolil,ale hláška opět vyskočila.

bena*

Ten doplněk ICQ bych klidně smazal nebo odinstaloval... No já bych to PDF povolil. Také je možné, že je v registrech bordel - zkusil bych stáhnout a nainstalovat CClenaer a dal bych pročistit registr. Disk můžete taky. CCleaner je ideální program na údržbu Windows.

hodnocení

CCleaner už je můj stabilní kámoš...

dzordz*
hodnocení

0x

Je to něco, co se spouští automaticky pokaždé? Co ten XML DOM document?

hodnocení

Ta hláška se objeví například když otevírám stránku www.mynokia.cz

Co je ten XML DOM document nemám nejmenší tušení,mám na počítači nainstal.maximálně 6 nebo 7 programů a instalaci různých doplňků či toolbarů se snažím vyhýbat.

dzordz*

Vyskočí to jen někdy. Souvislost vlc, media playeru a pdf readeru byste určitě poznal podle obsahu stránky. Icq netuším co dělá, nevisí to jen nahoře v liště? Tak zbývá flash a právě xml dom document, které se nejspíš spouštějí vždy a všude, ale na některých stránkách některý z nich vyhodí chybu. Tak zkusmo zakázat jeden a druhý a odzkoušet, kdy hláška zmizí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]