Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s programem Free Rapid Downloader. Včera odpoledne jsem chtěl z Ulož.to stáhnout *.rar soubor od kamaráda. FRD se začal připojovat k serveru, ale poté na mě vyskočila tabulka s opsáním captcha kódu. Nikdy se mi to, myslím, nastalo. To by mi ale nevadilo. Kód jsem opsal správně. Poté na mě opět vyskočila stejná tabulka, tentokráte s jiným kódem. Byl jsem překvapen, ale i druhá kód jsem opsal. Poté jsem tento kód opsal asi ještě 50x. Poté jsem to vzdal a tuto tabulku zavřel. FRD u souboru napsal, chybu : ,,CHYBA - Server požaduje správné zadání textu z CAPTCHA obrázku." Máte s tím někdo také zkušenost? Ví někdo, jak tento problém vyřešit?
Předem děkuju za odpověď.
Ještě doplním, že přes prohlížeč (FF) mi stahovat lze, ale přes FRD nikoliv. Stahovat přes prohlížeč je ale hodně nepraktické a hodně mi zpomaluje PC, kdežto přes FRD nikoliv.
Tak to pořád zkouším a i přes aktualizaci pluginů to neustále nejde...Jen pro info...
Jo jo,skrob,to je ten virus...nějak se nám šíří..
Na homepage to mají v pluginech jako notworking, takže se na tom asi dělá, ale jak jsem se díval těch nefunkčních je tam čím dál víc! Na uloz.to je vyzva o nestahování více souborů přes manažery, jsou tvrdí
Info z PC Poradny: 15.2.2012?
V jdownloaderu jdi na zalozku premium/setver u-z/uloz.to/nastaveni
dole vyskoci lista, odfajfkuj policko a voala me to jede i bez captcha
Na foru FRD se píše, že náprava by měla být o víkendu.
Je to pěkně na kosočtverec s čárkou uprostřed, byl jsem zvyklej si naházet víc souborů do freerapidu a pak postupně stahovat, nikoliv však naráz! prudí mne to už asi od čtvrtka... Ale třeba z rapidshare to normálně valí i z jiných servrů... Když to stahujete přímo z uložta, opíšete ten jejich zsr. kod, tak to taky stáhnete, musite vše ale vždy dohledat, což je nepohodlné! Doufám, že se to brzy opraví. Nebo nám časem znemožní úplně stahovat cokoliv a odkudkoliv a budeme mít po problému všichni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.