Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s captcha u Free Rapid Downloaderu

Od: pepyk93* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám problém s programem Free Rapid Downloader. Včera odpoledne jsem chtěl z Ulož.to stáhnout *.rar soubor od kamaráda. FRD se začal připojovat k serveru, ale poté na mě vyskočila tabulka s opsáním captcha kódu. Nikdy se mi to, myslím, nastalo. To by mi ale nevadilo. Kód jsem opsal správně. Poté na mě opět vyskočila stejná tabulka, tentokráte s jiným kódem. Byl jsem překvapen, ale i druhá kód jsem opsal. Poté jsem tento kód opsal asi ještě 50x. Poté jsem to vzdal a tuto tabulku zavřel. FRD u souboru napsal, chybu : ,,CHYBA - Server požaduje správné zadání textu z CAPTCHA obrázku." Máte s tím někdo také zkušenost? Ví někdo, jak tento problém vyřešit?

Předem děkuju za odpověď. :)

doplněno 14.02.12 11:54:

Ještě doplním, že přes prohlížeč (FF) mi stahovat lze, ale přes FRD nikoliv. Stahovat přes prohlížeč je ale hodně nepraktické a hodně mi zpomaluje PC, kdežto přes FRD nikoliv.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Máte pravdu,dělá to přesně to co píšete.A nikdy před tím to nedělalo...Asi zase nějaký virus Magaupladus...:)Zkusím najít co by na to platilo..Ale je to i pro mě novinka...

Tak v noci to ještě nedělal, jediná pomoc asi bude počkat na aktualizaci pluginu.

bena*

Zkoušel jsem experimentálně něco z Uloz.to stáhnout a přes jDownloader to jde normálně...

pepyk93*
hodnocení

Mě to nejde už od včerejšího odpoledne. :( Jedině asi tedy zbude počkat na aktualizaci toho pluginu. Doufám, že to bude co nejdříve. Už se nemůžu dočkat. Nejlepší by bylo, aby vyšel v řádech hodin. JDownloader jsem kdysi také zkoušel, ale tento program mi nesednul, raději preferuji FRD. :)

ahasver4*
hodnocení

0x

Tak to pořád zkouším a i přes aktualizaci pluginů to neustále nejde...Jen pro info...:)

doplněno 15.02.12 23:38:

Jo jo,skrob,to je ten virus...nějak se nám šíří..*ua*

Na homepage to mají v pluginech jako notworking, takže se na tom asi dělá, ale jak jsem se díval těch nefunkčních je tam čím dál víc! Na uloz.to je vyzva o nestahování více souborů přes manažery, jsou tvrdí:)

doplněno 16.02.12 02:29:

Info z PC Poradny: 15.2.2012?

V jdownloaderu jdi na zalozku premium/setver u-z/uloz.to/nastaveni
dole vyskoci lista, odfajfkuj policko a voala :) me to jede i bez captcha :)

doplněno 16.02.12 02:37:

Na foru FRD se píše, že náprava by měla být o víkendu.

0100
hodnocení

0x

Jj, mám stejný problém, nejste sám... už čekám třetí den...:(

maxnailbomb*
hodnocení

0x

Je to pěkně na kosočtverec s čárkou uprostřed, byl jsem zvyklej si naházet víc souborů do freerapidu a pak postupně stahovat, nikoliv však naráz! prudí mne to už asi od čtvrtka... Ale třeba z rapidshare to normálně valí i z jiných servrů... Když to stahujete přímo z uložta, opíšete ten jejich zsr. kod, tak to taky stáhnete, musite vše ale vždy dohledat, což je nepohodlné! Doufám, že se to brzy opraví. Nebo nám časem znemožní úplně stahovat cokoliv a odkudkoliv a budeme mít po problému všichni *smich*

vlcek*
hodnocení

0x

Furt to do háje nejede! Už mě to pěkně s**e.

vlcek*
hodnocení

0x

Jo jo, už to hrne...super

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]