Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat z5 MS Office 2010 starter?

Od: ondy odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Nevíte někdo co mám dělat? Potřebuji nějak dostat do svého netbooku MS Office 2010 Starter. Podle návodu co jsem našel v netbooku na ploše po spuštění, jsem zjistil, že to tam má být. Našel jsem to sice ale nejde to ani nainstalovat, ani odinstalovat. Co mám dělat? Jsem už z toho fakt zouvalý

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

No jestli je tam ten program nainstalován,pak musí jít spustit.Třeba ho skuste najít ve Start,Všechny programy... Jestli je ho potřeba nainstalovat,tak ho spusťte jako Správce.Jestli se ho chcete zbavit,tak takhle... support.microsoft.com/...

ondy
hodnocení

No to je prave to. Nejde ano jdeno. Chci to jakoby spise reinstalovat. Jenze se v tom vrtala moje matka. Ta klikne ani nevy na co. Co mam delat? P.s. pisu z mobilu tak se omlouvam za pravopis
ahasver4*

Systém Office Starter 2010 je předinstalován v počítači, ale není dostupný, dokud v nabídce tlačítka Start systému Windows nekliknete na příkaz Microsoft Office 2010 a potom na možnost použití systému Office Starter.

A takhle jste to zkoušel?

ondy
hodnocení

Právě že zkoušel. vždy se to u kroku číslo 3 zastaví na 48% procentech

ahasver4*

extrawindows.cnews.cz/...

Zkuste si přečíst tohle.Píšete že maminka možná na něco klikla.Jestli náhodou neklikla na to o čem se tu píše.Bylo by to v háji.Někdo tu,myslím,psal o softu zdarma.Možná to není špatný nápad..

bena*
hodnocení

0x

A nebylo by lepší si nainstalovat plnohodnotný kancelářský balík, například OpenOffice nebo LibreOffice?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]