Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám tu problém ext.HDD Verbatim 320gb po připojení k PC ( USB ) provede toto. Nalezen, nainstalován, ale není nikde vidět, prostě nikde.Díky za radu.
V Tento počítač jsou externí disky vidět jako místní disky. Kdyžtak se podívejte do správce zařízení, jeslti tam je uveden. Najdete ho v Obvládacích panelech - Systém.
Mám tu upřesnění, není totiž můj.Takže ano ve správci je, ale je tam jako Samsung ne Verbatim, byl zapůjčen s filmy člověku, který ho přehrával na TV Samsung. Jinak asi Vám pomůže i obrázek s kompatibilitou, o tom už tu byla řeč, ale moc jsem to nepochopil.
doplněno 13.02.12 20:37:No a neustále do něj nevidím.
Ještě se mi nestalo abych do PC vložil externí disk a PC aby mi řeklo,že je tam jiná značka,natož aby nebyl vidět.Snad jen když jsem ho kdysi dávno vyškubl bez Bezpečně odebrat,tak při opětovném vložení ho nepoznal.Ale to odstranil restart.Tak ho vyndejte a zrestartujte PC.Ale jinou radu nemám...
doplněno 13.02.12 22:34:Ze správce formát nejde...
Zkusím restart. Je to opravdu tak, taky na to hledím. Verbatim model 53014 320 GB a ve správci viz obrázek. Jde nějak formát ze správce? , ukazuje mi pouze vlastnosti a že vše funguje. Kde tedy je?
škoda, že jsem včera přehlédl dotaz, to je přece jasné v čem byla chybka , takovejch neviditelnejch externích disků už jsem měl
OK. Co tedy způsobilo tu neviditelnost, když před tím šel a po aplikaci na TV Samsung byl pryč. Mohlo to být nekorektní odebrání?
Pokud zrovna probíhal zápis tak je to hodně pravděpodobné, jinak je nekorektní odebírání jenom strašák windowsů
ahasver4:
od kdy nelze ve správci formátovat? Právě v takovýchto případech je to mnohdy jediná možnost, pokud nemáš žádný jiný softvare pro práci s disky.
Omlouvám se bmbx,máte samozřejmě pravdu a já uvedl mylnou informaci,jen jsem si to s něčím spletl..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.