Nejste přihlášen/a.
Protože jsem nemohl nainstalovat C s mřížkou, rozhodl jsem se pro javu... Mám knizku Java bez předchozích znalostí... je tam napsáno abych si stáhnul program "Java 2 software development kit"na http://java.sun.com
Nemůžu to nikde najít
Java 2 je více než šest let stará.
Udělal bych to jednoduše, oracle.com/.... Pro 64bit budete chtít x64 verzi.
Dobře děkuji,... ale...
když dám start a do vyhledávače napíšu java, tak se mi zobrazí "java (32bitové)"... mám teda nainstalovat x64? Jeden můj kámoš mi říkal abych se na to radši zeptal, protože to může být analogické,... nevěděl to jistě.
Analogické? Tomu nerozumím.
Už jste nějaký ten development kit instaloval? Nemáte teď ve startu jen C:WindowsSystem32java.exe, přičemž "(32bitové)"není součást názvu, ale pouze označení typu aplikace, podobně jako všechny ostatní 32bit aplikace? To je jen virtual machine, runtime, ve kterém vám běží současné programy v javě. A když už budete u toho instalování, nebylo by od věci si nainstalovat i 64bit jvm odsud: java.com/...
No ano, to je jen virtual machine/runtime engine ve 32bitové verzi. Ze druhého odkazu si stáhněte a nainstalujte to samé v 64bit. Z prvního odkazu potom vývojářský balík - Java SE Development Kit. Nevím, jak to bude vypadat samo o sobě, možná by se vám k tomu hodily Netbeans jako kompletní IDE (odkaz tam je hned vedle, nebo google).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.