Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Java 2 software development kit

Od: odgulasovani odpovědí: 11 změna:

Protože jsem nemohl nainstalovat C s mřížkou, rozhodl jsem se pro javu... Mám knizku Java bez předchozích znalostí... je tam napsáno abych si stáhnul program "Java 2 software development kit"na http://java.sun.com

Nemůžu to nikde najít *zed*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

e250td*
hodnocení

2x

Například ... oracle.com/...

odgulasovani
hodnocení

Nikde tam nemůžu najít ten balík *nevi*

odgulasovani
hodnocení

Asi jsem to už našel... je to tohle? Kdž mám 64-bit verzi tak stáhnu x86, je to dobře?

odgulasovani
hodnocení

nebo asi ten x64?

odgulasovani
hodnocení

V počítači už javu mám, ale to asi bude něco jiného

Java 2 software development kit

dzordz*
hodnocení

0x

Java 2 je více než šest let stará.

Udělal bych to jednoduše, oracle.com/.... Pro 64bit budete chtít x64 verzi.

odgulasovani
hodnocení

Dobře děkuji,... ale...

když dám start a do vyhledávače napíšu java, tak se mi zobrazí "java (32bitové)"... mám teda nainstalovat x64? Jeden můj kámoš mi říkal abych se na to radši zeptal, protože to může být analogické,... nevěděl to jistě.

dzordz*

Analogické? Tomu nerozumím.

Už jste nějaký ten development kit instaloval? Nemáte teď ve startu jen C:WindowsSystem32java.exe, přičemž "(32bitové)"není součást názvu, ale pouze označení typu aplikace, podobně jako všechny ostatní 32bit aplikace? To je jen virtual machine, runtime, ve kterém vám běží současné programy v javě. A když už budete u toho instalování, nebylo by od věci si nainstalovat i 64bit jvm odsud: java.com/...

odgulasovani
hodnocení

tady, tohle jsem myslel

Java 2 software development kit #2
dzordz*

No ano, to je jen virtual machine/runtime engine ve 32bitové verzi. Ze druhého odkazu si stáhněte a nainstalujte to samé v 64bit. Z prvního odkazu potom vývojářský balík - Java SE Development Kit. Nevím, jak to bude vypadat samo o sobě, možná by se vám k tomu hodily Netbeans jako kompletní IDE (odkaz tam je hned vedle, nebo google).

odgulasovani

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]