Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabránit vypnutí wifi

Od: hansikii* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl jsem více zjistit o jedné věci. Když nějak naštvu tátu, nebo něco provedu, tak on jde na svůj pc a nějak přes internet vypne funkci wifi na našem wifi modemu, a internet funguje jen jemu, protože je napojený kabelem.Tak by mě zajímalo jak se to děla, popř: jak se dá znovu zapnout nebo toho docílit. Značka modemu zyxel. Jo a myslím si, že je zapotřebí znát k tomu wifi klíč. Každou dobrou radu vítám *tanec*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Připojí se na adresu routeru přes jeho IP (v internetovém prohlížeči). Předpokládám že to bude mít zaheslované. Pokud bys resetoval router ručně (tlačítko reset), uvede se do původního nastavení i s původními přihlašovacími údaji, ale včetně nastavení sítí, takže je velká pravděpodobnost že WIFI nebude fungovat vůbec. Potom by ses tam musel přes IP dostat odněkud (připojení kabelem) ty a WiFi si nastavit a nastavit i nějaké heslo. *klik* Jenže to nedělej, otec na to dřív nebo později přijde a ani bych se nedivil kdyby tě odstřihnul úplně.

Moje rada: nic neprováděj, nenasírej svého otce a budete mít klid oba *frajer*

pecenkav*

Taky to doma delam mladymu, proste ho odpojim a hotovo.

doplněno 13.02.12 17:39:

Jelikoz doma po baraku wifi nemam, jenom na strese prijimaci, neni pro me problem, jak uz se i nekolikrat stalo, mu kabel ustrihnout hned u kosticky a je po prdeli, nema zadnyho kamarada s klestema na nacvaknuti jiny.

Takze nenasirat, jak uz bylo psano, poslouchat a mit doma taky nejaky zasluhy a ne jenom tak pro nic za nic chtit mit vsechno.

hansikii*
hodnocení

Tak děkuju za vaše rady to, s tím nasíráním si pokusím vzít k srdci *srdce*. Ten reset jsem už zkoušel předtím, modem jen vypl a novu naběhl, když jsem šel zkusit k sobě na pc Wifi, nefungovala, tka ot bylo i u sestry notebooku.Druhý den už to funguje, ale nevím jistě, jestli mi ho náhodou nezapl *smich*!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]