Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem více zjistit o jedné věci. Když nějak naštvu tátu, nebo něco provedu, tak on jde na svůj pc a nějak přes internet vypne funkci wifi na našem wifi modemu, a internet funguje jen jemu, protože je napojený kabelem.Tak by mě zajímalo jak se to děla, popř: jak se dá znovu zapnout nebo toho docílit. Značka modemu zyxel. Jo a myslím si, že je zapotřebí znát k tomu wifi klíč. Každou dobrou radu vítám ![]()
Připojí se na adresu routeru přes jeho IP (v internetovém prohlížeči). Předpokládám že to bude mít zaheslované. Pokud bys resetoval router ručně (tlačítko reset), uvede se do původního nastavení i s původními přihlašovacími údaji, ale včetně nastavení sítí, takže je velká pravděpodobnost že WIFI nebude fungovat vůbec. Potom by ses tam musel přes IP dostat odněkud (připojení kabelem) ty a WiFi si nastavit a nastavit i nějaké heslo.
Jenže to nedělej, otec na to dřív nebo později přijde a ani bych se nedivil kdyby tě odstřihnul úplně.
Moje rada: nic neprováděj, nenasírej svého otce a budete mít klid oba ![]()
Taky to doma delam mladymu, proste ho odpojim a hotovo.
doplněno 13.02.12 17:39:Jelikoz doma po baraku wifi nemam, jenom na strese prijimaci, neni pro me problem, jak uz se i nekolikrat stalo, mu kabel ustrihnout hned u kosticky a je po prdeli, nema zadnyho kamarada s klestema na nacvaknuti jiny.
Takze nenasirat, jak uz bylo psano, poslouchat a mit doma taky nejaky zasluhy a ne jenom tak pro nic za nic chtit mit vsechno.
Tak děkuju za vaše rady to, s tím nasíráním si pokusím vzít k srdci
. Ten reset jsem už zkoušel předtím, modem jen vypl a novu naběhl, když jsem šel zkusit k sobě na pc Wifi, nefungovala, tka ot bylo i u sestry notebooku.Druhý den už to funguje, ale nevím jistě, jestli mi ho náhodou nezapl
!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.