Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuková karta

Od: lucka278* odpovědí: 7 změna:

ahoj,prosím o radu. ve svem pc sem mel staženou něco jakoby zvukovou kartu,ale musel sem instalovat nové windowsi a tím sem si tu zvukovku vymazal.Ve správci zařízení ,pod řadicemi zvuku je C-Media AC 97 Audio Device a je u toho vykřičník,je v tom ta chyba?Když dám aktualizovat,tak to po mě chce CD

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne, neměl jsi staženou něco jakoby... měl jsi stažené ovladače na zvukovou kartu. A přesně ty ti teď chybí, proto si najdi na netu ovladač (driver) na C-Media AC 97 Audio Device, nebo sem napiš verzi systému Windows (a jestli je to 32 nebo 64bit) a pokusím se ti ovladač najít

lucka278*
hodnocení

Je to Windows XP 2002(64 bit)

doplněno 13.02.12 19:39:

stáhla jsem ovladač realtek AC97 Audio driver a co s tím dál?Děkuji

cinematic*
hodnocení

2x

Můžete napsat model vaší základní desky? Zkuste tento ovladač free-codecs.com/...

lucka278*
hodnocení

Asus P4GE-VM

lucka278*
hodnocení

Jééé,děkuji Vám mockrát,mám to,už to konečně jde *smich*

bena*
hodnocení

0x

A když kliknete n aten vykřičník a dáte vlastnosti, tak by to mělo ukázat příčinu, proč tomu tam je. Jinak si vemte to instalační CD a nainstalujte to z toho CD. Pokud to CD nbemáte, tak si zjistěte například pomocí programu EVEREST nebo HW Info název zvukové karty nebo ji vyndejte z počítače a vyfoťte ji klidně z obou stran a podíváme se, co to je zač.

Jinak možná lze zkusit stáhnout, rozbalit a nainstalovat toto: uloz.to/... ale to bych bral jako tu nejkrajnější možnost.

lucka278*
hodnocení

Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]