Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit infračervený adaptér pro USB

Od: vlazy* odpovědí: 2 změna:

Potřeboval bych nějak zprovoznit infračervený adaptér pro USB. Snažím se o to už několik dnů a stále se mi to nedaří. Jedná se o adaptér 4world.pl/.... Stáhnul jsem si ovládač z 4world.pl/... a nainstaloval ho, ale stále to nejde. Potřeboval bych to kvůli stažení kontaktů z mého starého mobilu (Nokia 6070) do počítače odkud bych je pak mohl vložit do nového (Sony Ericsson Xperia Neo V). Ve starém mobilu mám těch kontaktů už dost a nechce se mi to jen tak ručně přepisovat do nového. Kdysí jsem tento adaptér používal na starým počítači s Windows XP a tam mi to také dělalo problémy. Někdy to fungovalo bez problémů a někdy přes to mobil nešlo připojit k počítači. Nyní mám počítač s Windows 7. Nemůžou tyto problémy souviset např. s tím, že ovládač pro tento infračervený adaptér není pro Windows 7?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No asi problémy budou souviset s tím, že ovladače nejsou na win 7

vlazy*
hodnocení

Já jsem už s tím měl časté problémy i na starým počítači s Windows XP pro který by ty ovládače měly být. Nechce se mi jen tak věřit, že by ten infračervený adaptér nešlo nějak zprovoznit ve Windows 7. Byl bych z toho velmi zklamaný kdybych nakonec musel ty všechny kontakty ze starého telefonu přepisovat do nového ručně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]