Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mafia II problém 14. kapitola

Od: lukeos* odpovědí: 4 změna:

Hraju mafii II a mám problém s vrácením peněz pro Bruna ve 14 kapitole.U dveří mě to nepustí dál.Díval jsem se že s touhle kapitolou má hodně lidí problém.Ještě z dveřma do baru- ale tohle mi šlo.U Bruna sem se díval na youtube se to řešilo že se má zmáčknout "start" na konzoli a restartovat misi-já hraju na pc a nevim co se tím start myslí.A pak ještě nekde reseni- jiny crack-ale to by znamenalo restart celé hry(ale to já nechci celé od znova)-aspoň myslim že se to celé restartuje.tak nevim jestli ty řešení jsou správné.můžete poradit?.děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná by stálo za to zvážit koupi originální hry... ono těch 250,- - 300,- korun co za to teď chtějí není žádné drama.

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že jsem tenhle problém v originálu neměl.

re*

Já jsem taky měl mafii 2 staženou z netu, a normálně jsem to dohrál až do konce... :-P

sendihorak*
hodnocení

0x

Bohužel jinou možnost než jiný crack nemáš.Ale pokud si zálohuješ save.Pak není důvod to hrát znovu.Prostě po reinstalaci hry zkopíruješ min.save zpět do nové a hraješ oid tantud kde si skončil.

lukeos*

a bude to fungovat když si zkopíruju celou naist mafii2 5,7 GB ve složce.Pak mafii odinst a pak nainst a poté přepíšu celou složku MafiaII na složku kterou jsem si zkopíroval.Já ten save ve složce nemůžu najít. prej bych to měl najít ve Windows - XP (a starší) -> C:Documents and SettingsazevtvehoPCLocal SettingsApplication Data2K Games -složku local settings nenajdu.takže nevim.

A jaký jiný ten crack by měl být.když to vezmu podle velikosti tak jsem zkousel tyto cracky 23,1MB- zraví klesá samovolně(takže nefunkční) 24,6 MB-po nějaké době se hra vypne a jsou prohozená tlačítka W a S. 24,7MB - stím jsem hrál celou dobu až do 14kap. větší velikost cracku jsem nenasel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]