Nejste přihlášen/a.
Hraju mafii II a mám problém s vrácením peněz pro Bruna ve 14 kapitole.U dveří mě to nepustí dál.Díval jsem se že s touhle kapitolou má hodně lidí problém.Ještě z dveřma do baru- ale tohle mi šlo.U Bruna sem se díval na youtube se to řešilo že se má zmáčknout "start" na konzoli a restartovat misi-já hraju na pc a nevim co se tím start myslí.A pak ještě nekde reseni- jiny crack-ale to by znamenalo restart celé hry(ale to já nechci celé od znova)-aspoň myslim že se to celé restartuje.tak nevim jestli ty řešení jsou správné.můžete poradit?.děkuji za odpověď
Bohužel jinou možnost než jiný crack nemáš.Ale pokud si zálohuješ save.Pak není důvod to hrát znovu.Prostě po reinstalaci hry zkopíruješ min.save zpět do nové a hraješ oid tantud kde si skončil.
a bude to fungovat když si zkopíruju celou naist mafii2 5,7 GB ve složce.Pak mafii odinst a pak nainst a poté přepíšu celou složku MafiaII na složku kterou jsem si zkopíroval.Já ten save ve složce nemůžu najít. prej bych to měl najít ve Windows - XP (a starší) -> C:Documents and SettingsazevtvehoPCLocal SettingsApplication Data2K Games -složku local settings nenajdu.takže nevim.
A jaký jiný ten crack by měl být.když to vezmu podle velikosti tak jsem zkousel tyto cracky 23,1MB- zraví klesá samovolně(takže nefunkční) 24,6 MB-po nějaké době se hra vypne a jsou prohozená tlačítka W a S. 24,7MB - stím jsem hrál celou dobu až do 14kap. větší velikost cracku jsem nenasel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.