Nejste přihlášen/a.
dobrý den, po necelém půl roce používání mám opotrebeni baterie podle battery baturu 15,5 procenta...prez mesicem pouze 10...je to mnoho nebo je to prumer, notebook je vetšinou v zasuvce jen občas jej nekde použivam na baterku. k baterii se pak chovam relativne slušne (nevybijim do mrtva. neprehrivam, netaham na mrazy)..mam 6-cell Li-on. Dekuji
Je to normální, já mám po 3 a půl letech přesně 30% opotřebení. Chovám se k ní taky slušně, většinou je doma na adaptéru, občas jel venku nebo ve škole na baterku. Li-Ion články stárnou a ztrácí kapacitu samy o sobě
doplněno 12.02.12 23:10:Tak jsem se přehlídl - po necelém půl roce? Já četl po roce. Zkuste ji reklamovat, na baterku bývá záruka půl roku. Těžko říct jestli uspějete, ale za zkoušku to stojí.
Tak já nevím jak přesné je to měření opotřebovanosti.S baterkami je to těžké...Já tu svou vybíjím do mrtva a jde jak má.Ale jestli to odpovídá,zdá se mi to hodně.Pokud se vejdete do záruky,tak bych to skusil...Hodně štěstí!
doplněno 12.02.12 23:24: Teď vidím,že podobná rada už tu je...Tak alespoň shoda..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.