Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opotrebeni baterie po půl roce

Od: keojd odpovědí: 3 změna:

dobrý den, po necelém půl roce používání mám opotrebeni baterie podle battery baturu 15,5 procenta...prez mesicem pouze 10...je to mnoho nebo je to prumer, notebook je vetšinou v zasuvce jen občas jej nekde použivam na baterku. k baterii se pak chovam relativne slušne (nevybijim do mrtva. neprehrivam, netaham na mrazy)..mam 6-cell Li-on. Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to normální, já mám po 3 a půl letech přesně 30% opotřebení. Chovám se k ní taky slušně, většinou je doma na adaptéru, občas jel venku nebo ve škole na baterku. Li-Ion články stárnou a ztrácí kapacitu samy o sobě

doplněno 12.02.12 23:10:

Tak jsem se přehlídl - po necelém půl roce? Já četl po roce. Zkuste ji reklamovat, na baterku bývá záruka půl roku. Těžko říct jestli uspějete, ale za zkoušku to stojí.

ahasver4*
hodnocení

0x

Tak já nevím jak přesné je to měření opotřebovanosti.S baterkami je to těžké...Já tu svou vybíjím do mrtva a jde jak má.Ale jestli to odpovídá,zdá se mi to hodně.Pokud se vejdete do záruky,tak bych to skusil...Hodně štěstí!

doplněno 12.02.12 23:24:

Teď vidím,že podobná rada už tu je...Tak alespoň shoda..:)

dzordz*
hodnocení

0x

Energy report mi nedávno vyhodil maximální kapacitu rovnu 65.8% původní. Stáří 3 roky a 7 měsíců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]