Nejste přihlášen/a.
dobrý den , mam notebook packard bell a vněj je Bluetooth , ale nedokážu ho spustit . Když kliknu na ikonu , tak se nic něděje . Poradí někdo co s tím? Díky
Tak nějak, co by se mělo dít? Pokud to máš třeba na spojení s telefonem tak potřebuješ nějaký software na obsluhu telefonu a v něm si nastavit spojení s telefonem přes BT. Pak se spáruje telefon s počítačem a je to.
a já myslel , že BT je tam proto , že když si budu chtít poslat fotku tak mam v Pc BT a je to jako BT na telefonu . ono je to teda jinak?
Tak taky to tak jde udělat, že v telefonu si vybereš fotku a dáš ji odeslat přes BT. pokud jsi to ještě nedělal, tak před prvním odesláním budeš stejně muset spárovat telefon s kompem.
Osobně mě připadá používání vhodného programu pohodlnější, v telefonu zapnu BT, spustím Companion v kompu a už vidím do telefonu jako do knihy a přetahám si co potřebuju do kompu. Nehledě k tomu, že není od věci mít někde zazálohovaný kontakty z telefonu a vůbec nastavení telefonu a všeho v něm a to tyhle programy lehce umí.
tak tedy radu , budu mít fotku v PC a chci si jí poslat do telefonu jak? A další dotaz jakej program pro spojení telefonu N8 s PC ,když nechci použít kabel?
Nejlíp nějaký program od Nokie. Osobně ji nemám tak nemohu přesněji poradit, ale co jsem tak zběžně koukal tak asi Nokia Suite.
Klikneš na fotku pravým myšátkem a v nabídce se objeví odeslat přes bluetooth, například když jsem měl v PC infraport, tak mi to nabízelo i infraport
Na odeslání fotek nemusí být PC s telefonem spárovaný.
na liště žádnou nemám ,Proto jsem se ptal proč se nic neděje , když dám - start ,programy , BT
Start - programy - BT? chci vidět screenshot. každý program na obsluhu BT se spouští po spuštění systému a máte ikonku dole v liště. I samotné windows 7/Vista umí obsluhovat Bluetooth, a taky byste měl v liště ikonku
Tak zrovna tento program vůbec neznám, sám používám BlueSoleil. i samotné WIN7 ale umí bluetooth ovládat. Otázka je, jestli máte opravdu v NTB bluetooth modul? A je zapnutý (u mě na NTB se zapíná posuvným tlačítkem na přední straně - sám se po spuštění nezapne)
když jsem kupoval notebook ,tak to tam jasně bylo napsaný . Jak zjistím , jestli tam opravdu je?
kliknětě pravým na "počítač" a dejte "spravovat". Vlevo vyberte "správce zařízení", a podívejte se, jestli je tam nějaké bluetooth zařízení. Nebo hoďte screenshot
doplněno 12.02.12 14:22:Pokud tam není, tak buď není, nebo je máte vypnuté (někdy se zapíná tlačítkem na notebooku)
A ty jsi koupil NB bez manuálu? Zatím jsem se tu nedozvěděl ani konkrétní typ a o tom, jestli nemá mechanické šoupátko na zapnutí nebo kontrolku, taky ani zmínka.
ty jsi někdy dostal manuál? Je tam jen rychlí průvodce . Notebook packard bell EasyNote LS 44-HR-143CZ.Na krabce je napsáno Bluetooth 4.0 + HS
Na jednom notebooku mám BT pomocí FN+klávesa vedle Esc, na druhém FN+Esc, na jiném je zvlášť tlačítko vedle vypínače NB...
doplněno 12.02.12 14:42: Já dostal manuál vždy na CD/DVD s ovladači, ale nikdy jsem neměl potřebu jej číst . Postě hledej vypínač / klávesu se symbolem BT...
může to být nápis, logo BT, nebo třeba symbol anténky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.