Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. Chtěl jsem koupit použitý d-link g684t pro domácí síť. V současné době používáme také d-link, ale bez wifi.
Pro ip adresy poožíváme dhcp server se statickými adresami, kterých se dá nastavit zřejmě neomezený počet. Nyní jich tam máme asi 14. A v čem je problém? U tohoto d-linku se jich dá podle manuálu nastavit jen 5. Proto jsem se chtěl zeptat zda se to dá nějak vyřešit. Změnou firmware apod.
Díky
zkuste přenastavit masku ip adress v tuto chvíly máte asi masku s prefixem /29 zkuste tuto masku změnit na 255.255.255.240 popřípadě 255.255.255.224
Momentálně máme modem bez wifi a tam se nedá nastavit zřejmě neomezený počet.
Ale nastala potřeba modemu s wifi. Ten teprve vybírám. Co do funkcí se mi právě líbil g684t a tam je právě podle manuálu možnost nastavit max.5 statických dhcp adres. Jinak by mi vyhovoval. Jenže protože máme trochu větší síť. Chci v tom mít přehled.
Modem jsem zatím nekoupil. Jen se ptám. Takže nemůžu vyzkoušet. Maximálně na stávajícím. Ještě jsem se chtěl zeptat kde a jak nastavit? Díky.
doplněno 12.02.12 12:39:Uvadí to v manuálu na straně 60, zde: ftp://ftp.dlink.c/...
I když teď jsem na google našel screeen toho samého modemu, kde uvádí že má nejnovější firmware a tam je zase 20 položek. imageshack.us/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.