Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení grafické karty ATI s TV

Od: scratch odpovědí: 16 změna:

Dobry den,

muze mi nekdo poradit jak propojit grafickou kartu s TV? Mel jsem ATI Radeon X1800 kde byl klasicky S-video vystup, takze propojeni pres cerny S-video kabel nebyl problem. Ted mam pujcenou kartu ATI Saphire HD 2600 XT czechcomputer.cz/... , kde uz neni klasicky S-video vystup. Muze mi prosim nekdo napsat jednoduchy navod jak propojit tuto grafickou kartu s TV kde je S-Video vstup? Myslim si, ze by to melo jit pres HDMI adapter, ktery je soucasti baleni, ale moc se v tomto nevyznam tak prosim o jakoukoluv radu,

Dekuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scratch
hodnocení

Abych jeste upresnil svou otazku. Na graficke karte neni klasicky 4 pinovy S-video vystup, ale vicepinovy vystup. Varianta B na obrazku.
Propojení grafické karty ATI s TV
Zrovna jsem řešil něco podobného, noťas S-video 6 pinů, televize klasika 4. Vyřešeno přes S-video redukci co byla k noťasu (S-video na cinche) pak propojeno s tv pomoci cinche-cinche a zvuk pomocí jack (sluchátka) a cinche na tv. Čili koukni jestli tam neni nějaká redukce (muj konektor byl jiný)
scratch
hodnocení

Prave ze ke kraficke karte jsem dostal jen HDMI redukci a redukci RGB (nebo tak nejak se to jmeuje) klasicke cervene, modre a zelene cinche. Prave bych rad vedel jak se ta redukce 4-pin - 6- pin jmenuje a jak vypada. :(
Jukej: pctuning.cz/...
a tady jedna redukce lan-shop.cz/...
Zajdi do elekra nebo možná spíš pc prodejny a tam to bude...
scratch
hodnocení

Diky za odkazy, dival jsem se na to, ale tohle je redukce z vystupu me graf. karty 8-pin a redukce na kompozitni video, ale co k tomu pripojit dal, kdyz mam 4- pin S-video kabel?

Tahle redukce byla pribalena ke graficke karte

Propojení grafické karty ATI s TV #2
scratch
hodnocení

Mozna jsem lama, ale opravdu si nevim rady co tedy koupit abych propojil 8-pin vystup na graf. karte - > S-video kabel 10m -> S-video vstup na TV. Jde mi o to propojit jen video o zvuk nejde. Diky za rady.
scratch
hodnocení

Mozna jsem nasel tu spravnou vec co potrebuji lan-shop.cz/... je to tajhle redukce?

Dyd je to defakto to same jako od grafiky, akorat pro klasicke s-video. Ty potrebujes redukci z svidea u grafiky na svideo co mas kabel (4pin) takze se po nem poptej u prodejcu pc. Je to i na jednom z obrazku co jsem daval odkaz.

scratch
hodnocení

Jj to uz jsem taky zjistil ze to je jina redukce. Ale dnesni zkusenost me uplne dostala, v obchode ve kterem nakupuji pekne dlouho pc komponenty mi dneska"poradili"ze se zadna redukce nedela a ze si musim koupit novou TV. No tak tojsem se otocil a rikal si ze uz se tam nikdy neukazu. *smich* Diky mavericku po te redukci se poptam (ale asi jinde nez v mem doposud oblibenem obchode obchode).
nu ja ji jeste nevidel ale podle obrazku na pctuningu je videt ze to realne je ;)
scratch
hodnocení

Tak se zeptam jeste jinak , jak teda propojujete soucasne graf. karty s vice pinovym vystupem a TV? Diky
tu redukci teď řešim taky, ale klasicky se vezme redukce toho vícepinu na kompozit čili cinche (1 cinche jako máš na obrázku) a s tv to propojíš přes cinche. Pokud stojíš o redukci toho vícepinu na klasické s video čili 4 pin tak se poptej v pc prodejně zda se to dá sehnat (k některym grafikam to je když to tam je přeci focené, teď jde jen o to jak to sehnat) Podrobněji jsem to psal v první nebo 2. odpovědi...

scratch
hodnocení

Tak konecne uspech. V jedne pc prodejne konecne vedeli co je mym pranima slibili mi redukci z vicepinu na 4- pin objednat, jelikoz se normalne neprodava. Tak sem zvedavy *smich*
Tak dej vědět jak to dopadlo, dost mě to zajímá páč mě ji hledaj *smich*
scratch
hodnocení

A jeste jedno reseni (mozna to bude to same co mi nabizeli vcera v obchode). Takzvany VIVO kombajn dxt.cz/...

scratch
hodnocení

Tak jsem vyresil problem propojeni graf. karty s TV. Sehnal jsem tzv. VIVO kombajn podobny jako tento dxt.cz/... a vse funguje jak ma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]