Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
muze mi nekdo poradit jak propojit grafickou kartu s TV? Mel jsem ATI Radeon X1800 kde byl klasicky S-video vystup, takze propojeni pres cerny S-video kabel nebyl problem. Ted mam pujcenou kartu ATI Saphire HD 2600 XT czechcomputer.cz/... , kde uz neni klasicky S-video vystup. Muze mi prosim nekdo napsat jednoduchy navod jak propojit tuto grafickou kartu s TV kde je S-Video vstup? Myslim si, ze by to melo jit pres HDMI adapter, ktery je soucasti baleni, ale moc se v tomto nevyznam tak prosim o jakoukoluv radu,
Dekuji
Diky za odkazy, dival jsem se na to, ale tohle je redukce z vystupu me graf. karty 8-pin a redukce na kompozitni video, ale co k tomu pripojit dal, kdyz mam 4- pin S-video kabel?
Tahle redukce byla pribalena ke graficke karte
Dyd je to defakto to same jako od grafiky, akorat pro klasicke s-video. Ty potrebujes redukci z svidea u grafiky na svideo co mas kabel (4pin) takze se po nem poptej u prodejcu pc. Je to i na jednom z obrazku co jsem daval odkaz.
A jeste jedno reseni (mozna to bude to same co mi nabizeli vcera v obchode). Takzvany VIVO kombajn dxt.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.