Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni notebooku a tv

Od: triska* odpovědí: 3 změna:

Muze mi prosim nekdo pomoct? Nemuzu rozchodit propojení notasu a tv klasickym cincem. Zkousel sem i nastaveni v catalystech,pridani druheho monitoru,pak restart,ale na tv se vubec nic nezobrazi... Grafika je ATI radeon xpress 200M. Pritom propojeni pc-tv mi de bez problemu i bez nastaveni..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No jde o to že monit se tam nepřidává, na výstupu to pozná televizi, poté je potřeba nastavit buďto klonování obrazu (stejný obraz na obou) nebo dualview což jsou pak 2 různé obrazy. Bude to určo Ati control centeru...
triska*
hodnocení

Ono mi to tu TV nechce vubec poznat,pretahnu si ju tam sam a nastavim to klonovani,ale porad nic. Dualview vubec nemuzu najit. Pripada mi ze je nefunkcni S-video zastrcka v notasu,ale spis to neumim poradne vsechno nastavit..

Tady : poradte.cz/...
jsem dával nějaký odkaz, pokud to máš přes cinche tak tam máš tedy redukci o které tam mluvíme. Otázkou je abys dával v tv na správný cinche v tv, případně to zkus propojit přes s-video... Takhle na dálku těžko říct co máš špatně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]