Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na ploše Windows 7, sestavení 7601

Od: jecky odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám v počítači nainstalovaný AVG Tuneup a můj mladší bratr se k tomu dostal. Šel do Optimalizace systému (Tweak) a někde nastavil že se v dolním pravém rohu zobrazuje Windows 7, sestavení 7601..zkoušel jsem to vypnout ale nikde sem to nenašel. Mohl by mi někdo pomoct jak to dát pryč? Díky moc..bratra už na pc nikdy nepustím

Na ploše Windows 7, sestavení 7601

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jecky
hodnocení

Tak už nic, už jsem to našel..bylo to tam kde bych to vůbec nehledal *smich*

kuda29

ahoj prosimtě mě to taky píše jak si to opravil?

lukasovamarta
hodnocení

0x

Vnuk se mi hrabal v Notebooku a nainstaloval mi WINDOWS 7 SESTAVENÍ 7601 a dělá mi to paseku. Prosím poradˇte mi jak to odstranit . Děkuji !

horvathdrahomi
hodnocení

0x

Na ploše windows 7.sestava 7601 se mi ukazala tato sprava poradte jak ji odstranit neb zadat spravny kód

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]